2777
2789
عنوان

قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 61 پست
شاید خود برنج آلوده رو خوردن ولی قرص برنج تمام بدن رو مسموم می‌کنه امکان نداره

نمی دونم

ولی شنیدم اگر سیستم ایمنی بدن قوی باشه بعد یه مدت بر می گرده ولی حالشون خیلی بد میشه

خدا لعنتشون کنه کسایی که این چیزا رو با همه میفروشن

خودکشی با قرص شرط نجاتش اول به موقع رسوندنه به بیمارستانه

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله.زنده موند و مثل سگ دوباره افتاده جون مامانم و کتکش میزنه کاشکی زنده نمونده بود

هعی خواهر مشکلش چیه چرا اینکار می‌کنه 

چقد سخته با خون دل یه بچه رو با همه سختی هایش بزرگ کنی شیره جونت بدی بهش اینطوری کنه

نه خطر رفع نشده 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
هعی خواهر مشکلش چیه چرا اینکار می‌کنه  چقد سخته با خون دل یه بچه رو با همه سختی هایش بزرگ کنی ...

قرص میخوره توهم میزنتش.بی شرف مامانمو زده ک زیر بغلشو میگیرم میبرمش تا دسشویی.ایشالا فلج بشه

ان شاء الله که خطر از بیخ گوشش رد شده باشه ...

الهی به حق این شب عزیز و مولود عزیزش پیامبر اکرم (ص) برادر شما هر مشکلی که داشته باشه به سرعت حل بشه و شما هم روی آرامش رو ببینید ...

من در اینجا برای سلامتی برادر عزیزت صلوات می‌فرستم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

کاشکی رفع نشده بود و جونش درومده بود.متاسفانه مث سگ هفت جون داره

واااااااا

چرا عزیز؟!

من فکر کردم الان به شدت نگران سلامتی برادرت هستی 

حتی برای سلامتیش صلوات فرستادم 

آخه مگه چکار کرده ؟!