بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان ماشین خونه بهترین وسایل خونشون پر مبل و وسایله
خیلی پیشرفت کردن
اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بیادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
هیچی،بعد هجده سالم هیچی،یه ذره پس انداز و دوتا ماشین
هیچی ولی دوتا ماشین؟
اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بیادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
الآنم چیزی نداریم ولی اوایل ک ازدواج کردیم همسرم دانشجو بود بعد سرباز بود یعنی صفر صفر بودیم ولی الان ی باغ خیلی بزرگ داریم و ی ماشین همین ....آها وسایل خونمون هم تکمیل تکمیله ولی خونه نداریم 😔
هیچی،بعد هجده سالم هیچی،یه ذره پس انداز و دوتا ماشین
ماهم یه پراید داریم با یه نیسان ابی
ودیگر هیچ
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
شوهرم یه ماشین ارزون داشت و یه حقوق کارمندی .حمایت که نداشت هیچ کمک خرج خانواده هم بود .بعد از ۷سال با کمک های خانواده من و قناعت من و تلاش شوهرم یه خونه داریم و یه ماشین و یکمی طلا و پس انداز .الآنم کنار کارمندی کار آزاد هم داره وگرنه عمرا نمی شد