2777
2789

کاش تعریف کنین از کجا به کجا رسیدین و چجوری.. و طی چند سال؟ 

مخصوصا اونایی ک بدون حمایت ازدواج کردن و با تلاشِ خودشونو همسرشون تونستن زندگی خوبی داشته باشن.. 

یا به هر طریقی تو زندگیتون تغییری تونستین ایجاد کنین 

تعریف کنین باعث دلگرمی یه عده میشین.. 

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلامون اول ازدواج خیلی وضعشون خراب بود 

جوری ک هیچی نداشتن و تو ی قاراژ زندگی میکردن 

الان ماشین خونه بهترین وسایل  خونشون پر مبل و وسایله 

خیلی پیشرفت کردن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
هیچی،بعد هجده سالم هیچی،یه ذره پس انداز و دوتا ماشین

هیچی ولی دوتا ماشین؟ 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

حالا ربطی نداره صحبتم ولی منو نامزدم نمیخایم جشن بگیریم میخایم پولشو نگهداریم ک خونرو عوض کنیم...خانوادم بخصوص خاهرام مسخرم میکنن..حالا من اصلاااا دغدغه جشنو ندارما

الآنم چیزی نداریم ولی اوایل ک ازدواج کردیم همسرم دانشجو بود بعد سرباز بود یعنی صفر صفر بودیم ولی الان ی باغ خیلی بزرگ داریم و ی ماشین همین ....آها وسایل خونمون هم تکمیل تکمیله ولی خونه نداریم 😔

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

وقتی اومد خواستگاری گف ۳دونگ ماشین سنگین داره دسته باباشه هنوز که هنوزه دسته باباشه با اینکه خیلی نیاز داریم بماند

هرمناسبت برام طلا خرید همه رو دادم وام هم دادم تا خونه ساختیم یه پراید خریدیم یه ماشین ۸تن ثبت نام کردیم و البته که ماهی۳۵میلیون قسط مونده برامون😁

کاربر قدیمی هستم ولی به لطف یه عده تعلیق شدم 🙃

هبچی نداشتیم حتی با وام ازدواج و غیره جهیزیه خریدیم و خونه خریدیم با وام و ماشین خدا رو شکر الان اوکی هستیم

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
هیچی،بعد هجده سالم هیچی،یه ذره پس انداز و دوتا ماشین

ماهم یه پراید داریم با یه نیسان ابی

ودیگر هیچ

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

شوهرم یه ماشین ارزون داشت و یه حقوق کارمندی .حمایت که نداشت هیچ کمک خرج خانواده هم بود .بعد از ۷‌سال با کمک های خانواده من و قناعت من و تلاش شوهرم یه خونه داریم و یه ماشین و یکمی طلا و پس انداز .الآنم کنار کارمندی کار آزاد هم داره وگرنه عمرا نمی شد