2777
2789
عنوان

نفرین یه مادرشوهر برای بچه های نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 5930 بازدید | 179 پست

حالا الان که این تاپیک همه عاقل هستن میشه منو راهنمایی کنید.۲ماه باشوهرم سرسنگینم هردومون .همه جا میریم فقط رابطه ومحبت نداریم صحبت هم درمورد چیزای ضروری.شوهرم سرده عملی همه کارمیکنه دنیابه پام میریزه اما کلامی هیچی الانم تا من قهرباشم اقاهمینه ولی منم بسیارلجبازو مغرورطلاق عاطفی گرفتیم روحم داغونه چکارکنم اشغال اصلا نمیگه کوتاه بیام

قابل توجه اون دسته از خانمایی ک تا یچی میشه میگید طلاق بگیر تامام

شما رفتی پیش شوهرش حرف های شوهرشم شنیدی آیا؟؟؟؟

باید خدمتتون عرض کنم ک شما میای یه حرفی رو میزنی و میری و تمام

ولی اون بنده خدا میشینه ب تک تک حرفاتون فکر میکنه و بیشتر روی تصمیمش پافشاری میکنه

و الان بعد از چندماه مثه این خانم بشدت پشیمون میشه

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اینا بماند مادرشوهر اون خانم با مادرشوهرمن دوسته (خواهر گفتنی ان باهم) ب مادرشوهرم گفته خد ...

خوب ایشون که از همه چی خبر دارن برن سراغ عروسشون تعهد بگیرن

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

خوشبخت ترررررین آدما هم بازم توی زندگیشون بحث و یه سری مشکلات هست

زندگی هیچکس گل و بلبل نیست

هرکی بگه ما عمراا باهم بحث نمیکنیم دروغ میگه ...

از اولی جدا شد

دومی رو چیکار کنه ؟؟

تا گفت رو چشمت  ابرویه ،فوری بگه طلاااااق 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

من اینو شنیدم خیلی اعصابم خورد شد چون دیدم تا میگی کش از کشمش چند تا خانم ب ظاهر روشن فکر میان میگن طلاق بگیر بابا

طلاق بگیر خودتو راحت کن

طلاق بگیر مگه ادم چقدر عمر میکنه ک پای همچین ادمی بگذره

عزیزان لطفا هیچوقت یه طرفه قضاوت نکنید

من این موضوع رو شنیدم و خیلی ناراحت شدم و وظیفه انسانی خودم دونستم ک ب دوستان نی نی سایتم بگم🌺

موفق باشید

حالا چ ربطی ب مادر شوهر داشت

بخون نوشتم

نفرینشون بجا نیست  اون خانم خودشون عقل نداشتن 😶

عزیزم وقتی چند نفر هی بهت بگن طلاق بگیر طلاق بگیر شوهرت فلانه دفعه اول نه دفعه دوم نه دفعه سوم راجبش فکر میکنی دیگه

بجای نفرین بره سراغ عروسش اگه اینطور باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه کسی کسی رو زور نکرده فقط نظر داده جنبه ندارن نیان مجازی

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
عزیزم وقتی چند نفر هی بهت بگن طلاق بگیر طلاق بگیر شوهرت فلانه دفعه اول نه دفعه دوم نه دفعه سوم راجبش ...

اخه بقیه چه میدونن تو زندگی تو چخبره 

بنظرم هیچوقت نباید در مورد اینجور مسائل با کسایی که خبر از زندگیت ندارن مشورت کنی 

چون هر کدوم طبق حسی که اون لحظه از حرفات گرفتن  ی چیزی میگن

من اینو شنیدم خیلی اعصابم خورد شد چون دیدم تا میگی کش از کشمش چند تا خانم ب ظاهر روشن فکر میان میگن ...

واقعا ۹۰درصد پیشنهاد طلاق میدن تعجب میکنم یعنی به این راحتیه طلاق پای یه زندگی درمیونه دو تا خونواده و ازهمه مهمتر بچه!!!

حالا بقول شما ازاولی طلاق بگیره با دومی چیکارکنه مگه همه ی آدما بی عیب و نقص هستن بلاخره هر آدمی خوبی ها و بدی هایی داره

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

ببخشید وقتی جنبه سایت نداشته باشی همین میشه مگه قراره ماها با حرفای ادمای این سایت زندگیمونو پیش ببریم؟منم شوهر دارم هزاران تا تاپیک خیانت خوندم چرا به شوهرم شک نمیکنم؟چرا دعوا راه نمیندازم؟پس اشتباه از خودش بوده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
وا ایشون به بلوغ فکری نرسیده ب نظرم بهتره بره روانشناس بعد دویاره ازدواج کنه چون ادم عاقل با فکر خود ...

بنده خدا حدود ۳۰ و خورده ای سالشه دوتا بچه هم داره 

بچه هاش بهانشو میگیرن اینم دلتنگشونه

ولی ایشون اینقده داغ بوده گفته فقط طلاق بچه هم مال خودت فقط مهریه بده

خوده دختره گفته توی نی نی سایت درگوشم هی گفتن طلاق بگیر طلاق بگیر عمر خودتو حیف نکن تو هنو جوونی وقت ...

چقدر احمق بوده اون دیگه😅😅😅😅

یکی بگه برو تو چاه باید بره؟ 

خیلی چرت بود داستانت باورم نشد 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من در خصوص این موضوع چند روز پیش تاپیک زدم 

یکسری ادم عقده ای ریختن ت تاپیک شروع ب فحش دادن کردن 

تاپیک ترکید 

تازه بعد تاپیک زدن ک خوشحال شدیک تاپیکش ترکید 

من تاپیک اونا رو کشیدم به فحش رگباریییییییی 

نی نی یار تگ کردن 

ولی حتی تعلیقم نکرد ک هیچ بهم گوشزد هم نکرد😁

هر کدوم اینجا هستین میبینید بسوزیییین