2777
2789
عنوان

نفرین یه مادرشوهر برای بچه های نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 5930 بازدید | 179 پست

گفته که از اینورم شنیدم ک شوهرم برای دختر فلانی رفته خاستگاری درجا قبولش کردن و بله رو داده دختره

گفته که مادرمو فرستادم بره خونه شوهرم و بهشون بگه دخترم گول خورد

ساده بود یه چند تا از خودش بدتر اومدن گفتن طلاق طلاق اینم جو گرفته بودتش

گفته بیاین دوباره این دوتا جوون برن سرخونه زندگیشون

پسره گفته دخترتون آبرو برام نزاشته هرجا نشسته گفته شوهرم مشکوکه شوهرم بددهنه  و خیلی حرفای دیگه

گفته مگه من چی براش کم گذاشتم و...خیلی حرفای دیگه

مادره دیده ک حق با دامادشون بوده میگه خجالت کشیده و معذرت خواهی کرده و اومده خونه

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

وا ایشون به بلوغ فکری نرسیده ب نظرم بهتره بره روانشناس بعد دویاره ازدواج کنه چون ادم عاقل با فکر خودش تصمیم میگیره

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمی که با راهکارهای کاربرهای اینجا با زندگیش بازی می‌کنه خیلی ساده است. چون کسی در قبال ما تعهدی نداره که صادقانه و دلسوزانه نظر بده تازه هم اگر بده بازم از تموم شرایط زندگی ما آگاه نیست و حتی اگر هم باشه باز خدا عقل داده که انتخاب کنیم خدا هم گفته مشورت کنید و بعد تصمیم بگیرین نگفته که چشم به دهن دیگران بدوزید و همون انجامش بدین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

حالا اینا بماند

مادرشوهر اون خانم با مادرشوهرمن دوسته (خواهر گفتنی ان باهم)

ب مادرشوهرم گفته خدا لعنت کنه کسایی ک خونه خراب کنن

خدا لعنت کنه کسایی ک ندیده و نشناخته میان قضاوت میکنن و زندگی دو جوون رو بهم میریزن

گفته خدا لعنت کنه اونایی ک بچه هامو نوه هامو در به در کرد

مادرشوهره گفته مادر عروسم گفته که دخترم رو توی فضای مجازی گول زدن گفتن طلاق بگیر طلاق بگیر

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

ببخشیدا ایشون چوب نادونی خودشو خورده نه صحبت های بقیه 

یه چیز دیگه هم که من دیدم اکثرا اینجور تاپیک ها میزنن خود افراد هم دنبال بهانه هستن و بیشتر نظرات کسایی که راه اخرو نسخه میپیچونن ریپلای میکنن اصلا نظرات و توصیه های کسایی که راهنمایی درست کردن یا پیشنهاد خوب دادن نه توجه میکنن نه ریپلای میکنن 

و در آخر هر کس شرایط خودشو خودش بهتر میدونه حتی اگر اینجا مشاوره گرفت باید خودش فکر کنه و تصمیم نهایی بگیره 

و مشاوره نهایی باید با افراد مطمئن خانواده شون باشه مثل پدر مادر خواهر 

بخاطر اینکه بیشتر کاربرای نی نی سایت زیر ۲۵ سالن و اکثرن مجرد که تو تصوراتشون شوهر را سوار بر اسب سفید پادشاهی میبینن و تو اکثر تاپیکا پیشنهاد طلاق میدن چون هیچ درکی از زندگی مشترک و متاهلی ندارن

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

خب دختره اون لحظه عصبی بوده هر چی جنبه منفی در مورد شوهرش میدونسته رو گفته ما ک دیگه تو زندگیش نیستیم اون نکات مثبتشم ببینیم وقتی اینجوری گفته حتما گفتن فقط طلاق

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

آره اینجا بدون اینکه فکر کنن راهکار میدن،غافل از اینکه یه روزی باید جوابگوی اون راهکارشون باشن

یکی از کاربرا در مورد بحث معمولی خودش و شوهرش تاپیک زده بود(بحث خیلی معمولی)

یکی نوشته بود بنداز بیرون مرتیکه رو،آخه چطوری میشه یه مرد گنده رو از خونه خودش انداخت بیرون ،انگار فیلم سینماییه🙄

یا میگن چه بی شعوره شوهرت ،چه نفهمه

اینا همش تاثیر داره رو افکار طرف

خوده دختره گفته توی نی نی سایت درگوشم هی گفتن طلاق بگیر طلاق بگیر عمر خودتو حیف نکن تو هنو جوونی وقت داری و از این حرفا

ببین یه سریا طبق چیزایی که خانوما تعریف میکنن از زندگیشون نظر میدن کسی از باطن زندگی کسی خبرنداره که چی به چیه همیشه هم میگن یه طرفه به قاضی رفتنو راضی برگشتن...من خودم تاحالا به کسی نگفتم طلاق بگیر چون گفتنش راحته اما به این راحتیا هم که میگن جداشو نیس گاهی ممکنه زندگی بعد طلاق خیلی سخت تر بشه..یه سریام شرایطشون واقعا فرق میکنه و امکان مدارا نیست پس هرکی باید طبق شرایط شوهر خونواده و بچش تصمیم لازم رو بگیره

کسی هم که میاد عقلشو میده دست بقیه تقی به توقی میخوره مشکل زندگیشو به همه میگه و نظر میخاد حرف بقیه رو گوش میده وضعش ازاین بهتر هم نمیشه آدم باید با عقل خودش دونسته هاو ندونسته ها قدم برداره..

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

این داستان این خانم رو براتون گفتم ک بی خود و بی جهت پشت سرتون آه و ناله درست نکنید

دوراز جون این آه و ماله دامن خودتون رو میگیره😥

شنونده باید عاقل باشه

اینجا اکثرا میگن طلاق

ولی خیلی راحت مسائل کوچیک و پیش پا افتاده ایی هستن که با گفتگو در آرامش حل میشن

اینجا یه عده بچه ۱۵،۱۶ ساله که هیچ شناختی از زندگی زناشویی و مشترک ندارن میگن طلاق بگیر

نمیشه که تا تقی به توقی میخوره طلاق گرفت

اونم به حرف یه عده که برا سرگرمی تو سایت عضون

این تاپیک شما هم یه تلنگره جدی بود واقعا که هر حرفی رو نزنیم 

حرف های ما رو کاربرا تاثیر میزاره

قطعا اون کاربرا که به اسی گفتن طلاق بگیر در این قضیه شریکن و گناهش گردنشونه

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤