2777
2789
عنوان

برق افتادن پالتو مشکی

61 بازدید | 10 پست

بچه ها من تازه پالتو مشکی جنس کشمیر دوختم برام گرونم دراومد.بعد خیاط گفت بده اتوشویی برات یه بخار بزنه چون اتوهای ما برق میندازه.حالا من امروز دادم اتوشویی.همسرم سرشب رفت پالتومو گرفت الان دقت میکنم میبینم برق افتاده.خیلییییی ناراحتم.جلو همسرمم چیزی نگفتم...راه حلی هست آیا...حالا فردا میخام اتوشویی هم برم.خیلی عصبانیم.کلی هم تاکید کردم برق نیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه پالتو برند داشتم بشدت شیک و زیبا بود دادم خشکشویی بی‌شعور نفهم چنان برقی انداخت بهش که دیگه نپوشیدم ... 

راه حلی هم نداره متاسفانه

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

من خواستم رنگش کنم ولی گفتن جنسش@مثل پلاستیکه نمیشه ..منم کلی غصه خوردم 

منم به رنگ کردن فک کردم.فک کنم پارچه من بشه.به نظرت خود اتوشویی باید کارشو گردن بگیره برام رنگ کنه یا ن

منم به رنگ کردن فک کردم.فک کنم پارچه من بشه.به نظرت خود اتوشویی باید کارشو گردن بگیره برام رنگ کنه ی ...

بهش بگو شاید انجام داد 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘