2777
2789
عنوان

عشق وجود داره ؟

213 بازدید | 15 پست

من قبلا اعتقادی به عشق نداشتم اصلا ولی دوستم رو دیدم که یه دختر در انرژی چطور به یه دختر افسرده تبدیل شد 

کمک کنید حالش رو خوب کنم منم تازه فهمیدم 

۳ سال پیش یکی از آشنا های دورش رو می‌بینه گفت با اولین دیدارم محو کاراش و رفتارش شدم 

بعد از اون دیگه ندیدش یه مدت پیج پسره رو. دنبال کرد بعد بیخیال شد گفت می‌خوام فراموش کنم ولی هرکاری کرد نتونست 

دختره خوشگلی هم بود اما هول نبود اما انگاری از شانس بدش واقعا عاشق شد 

نمی‌فهمم چیکار کنم حالش رو خوب کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه گلم، فکر کنم سایت خرابه فردا باز امتحان میکنم گفتم اینجا پیام بدم اون تایپیک خیلی پیش رفته

میخواستم 

اگه اعتماد کردی شمارم رو بهت بدم با هم حرف بزنیم 

حیف شد 

حالا فردا حرف می‌زنیم 

میخواستم  اگه اعتماد کردی شمارم رو بهت بدم با هم حرف بزنیم  حیف شد  حالا فردا حرف ...

ببخشید اگه دوست داشتی اون تایپیک رو حذفش کن

دوست نداشتم کاربرا اینجوری بگن

.البته اگه دوست داشتی

ببخشید اگه دوست داشتی اون تایپیک رو حذفش کن دوست نداشتم کاربرا اینجوری بگن .البته اگه دوست داشتی

نه حرف بقیه برام مهم نیست 

تو از رو دلسوزی داری راهنماییم می‌کنی 

نه حرف بقیه برام مهم نیست  تو از رو دلسوزی داری راهنماییم می‌کنی

قربونت عزیزم

بخدا همشو تو اطرافیانم دیدم که میگم و البته تجربه ۱۱ سال زندگی متاهلی که دارم رو گفتم

به نظر من عشق وجود نداره نمیدونم. من به شدت به شدت به همسرم علاقه دارم  و حس میکنم عشق نیست 

حس میکنم عشق فقط برای خدا و ائمه اس اصلا جنس عشقی که به خدا و ائمه دارم با هیچکس تجربه نکردم 

ولی همسرمم خیلی خیلی دوست دارم 

این کاربری دست دو نفر است

از نظر من هیچ عشقی وجود نداره فقط عشق مادر و فرزند 

اگه عشق وجود داشت طلاق وجود نداشت یا حتی دیدم طرف عاشق زنش بوده بعد از فوت زنش دوباره زن گرفته و قبلی رو کلا فراموش کرده اما وقتی دور از جون پدر مادر یا هر کدام از خانواده میمیره هیچوقت داغش فراموش نمیشه