بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مادرم اول بهم گفت که دوست نداره باهاش دوست باشم ،به خاطرلباس پوشیدنش و حالا یه سری رفتاراش ،ما خانواده خیلی محجبه و مذهبی نیستیم من خودمم لباسای خیلی پوشیده نمیپوشم همین طور مادرم اما لباسای طبق مد روز میپوشه اما پوشیده و یه جورایی مجلسی ،اما میگه دوستت لباسای زننده میپوشه و رفتارش رو توی محله دوست نداره
خانواده ت بی دلیل اینو ازت نخواستن حتما دلیلی داره
اخه درسته اون لباسای خیلی تنگ و کوتاه میپوشه اما دختر خوبیه من هیچ وقت بدی ازش ندیدم هیچ وقت دنبال چیزای بد نبود،ما توی یه محله خوب توی شهرمون زندگی میکنیم و وضع مالی دوتاییمون خیلی خوبه اما خوب مادرم میگه دیده که با پسرایی که حالا وضع مالیشون خیلی اوکی تره دیده شده یا رابطع داشته اما هرچی بشه اون به من میگه همچین چیزی نیود
منم از این دوستا داشتم بعدا میفهمی که خانوادت درست میگفتن برای من که اینجوری شد🙃✌️
اخه نمیتونم یه هو بهش بگم برووو چند سال باهاش دوستم ،چند بار دعوت کرده خونشون نرفتم،باهاش خیلی جاها نمیرم اما همین که باهم رابطع داریم مادرم خوشش نمیاد ،نمیتونم کامل قطع رابطه کنم
اخه نمیتونم یه هو بهش بگم برووو چند سال باهاش دوستم ،چند بار دعوت کرده خونشون نرفتم،باهاش خیلی جاها ...
خودم همین چندماه پیش با یکی از دوست هام بهم زدم اولش خانواده ام گفتن دوست نداریم با این باشی به دلایلی و من قبول نمیکردم اما الان که چشم و گوشم باز شده خیلی بهتره....
تو رابطتو کم رنگش کن خیلی کم رنگ باعث میشه خودش بره...
کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
کم کم پیامامو کم کردم رفت و آمدم رو کم کردم بهونه آوردم و ...آخه قبلش یه چیزایی ازش دیدم که باور نکر ...
اخه میگم وضع مالیمون مشکلی نداره همه چیش اوکی برای همین باور نمیکنم ،بابام هیچ وقت بهم چیزی نمیگفت اما دیروز بهم گفت بشین با یه حالتی ترسیدم اخه هیچ وقت این طوری نمیگفت ،بعد گفتش که دیگه دوست ندارم تورو با اون دختره ببینم هر چقدر خواستم براش توضیح بدم گفت همسن که گفتم حس میکنم دارن زود قضاوتش میکنن
خودم همین چندماه پیش با یکی از دوست هام بهم زدم اولش خانواده ام گفتن دوست نداریم با این باشی به دلای ...
وقتی بابام بهم گفت تصمیم گرفتم قطع کنم رابطمو ،اما نمیدونم چطوری،اخه من خیلی دوستای کمی دارم به جز این دوست دیگه ای ندارم،خانوادم هم زیاد وقت ندارن که باهم باشیم و من بیشتر وقتا تنهام ،ولی الان نمیدونم چطور ازش جدا شم که حداقل ناراحت شه
اخه میگم وضع مالیمون مشکلی نداره همه چیش اوکی برای همین باور نمیکنم ،بابام هیچ وقت بهم چیزی نمیگفت ا ...
پدر مادرا تجربشون زیاده فکر نکن که چون چند نسل تفاوت داریم باهاشون دلیل میشه خیلی سخت گیر باشن و...هر چیز که تو دنیا پیشرفت کنه آدما اخلاقاشون همونه پدر و مادرا هم مقتضی به سنشون با آدمای بیشتری در ارتباط بودن پس به حرفشون اعتماد کن من همچین کاری نکردم و خودم بهش رسیدم اگه برمیگشتم عقب حتی شده یک روزه رابطمو قطع میکردم
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی