2777
2789
عنوان

دوستی که خانواده راضی به رابطه باهاش نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 25 پست
اره ،حتی خودمم چند بار خجالت کشیدم با وضع لباساش باهاش بیرون برم اما خوب اعتقادم اینه هر کس یه سلیقه ...

بله شما درست میگید  ولی همین لباس بخشی از اعتقادات و رفتار هر شخص رو به نمایش میزاره

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
وقتی بابام بهم گفت تصمیم گرفتم قطع کنم رابطمو ،اما نمیدونم چطوری،اخه من خیلی دوستای کمی دارم به جز ا ...

از تنهایی نترس منم الان هیچ دوستی ندارم...

وقتی آدم گشنشه آشغال که نمیخوره؛ میخوره؟

پس تنهایی دلیل خوبی نیست...

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تنهایی نترس منم الان هیچ دوستی ندارم... وقتی آدم گشنشه آشغال که نمیخوره؛ میخوره؟ پس تنهایی دلیل ...

نه واقعا خیلی نمیترسم فقط بعد مدتها یه دوست پیدا کردم فوقش قطع رابطه کنیم برمیگردم به همون روال قبل مشکلی ندارم 

بله شما درست میگید  ولی همین لباس بخشی از اعتقادات و رفتار هر شخص رو به نمایش میزاره

ما خانواده سنتی هستیم تقریبا اعتقاداتمون قدیمی نیستاا اما میشه گفت سنتیه ،من خودم خیلی با حجاب نیستم اما لباسایی میپوشم که با محیط خانوادمون جور باشه ،اما اون این طور نیست 

بنظرتون دلیلش رو بهش بگم؟ناراحت یا عصبی نمیشع؟

چ ربطی داره

تو علم روانشناسی هست حتی رنگی که برای لباس خودتون انتخاب میکنید بخشی از شخصیتتون رو نشون میده منظورم چادر و مانتو و اینا صرفا  نبود چه بسا آدمایی بودن که چادر میپوشیدن و شیطان صفت بودن 

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
ما خانواده سنتی هستیم تقریبا اعتقاداتمون قدیمی نیستاا اما میشه گفت سنتیه ،من خودم خیلی با حجاب نیستم ...

نه دلیلش رو بهش نگو کم کم به رابطتون فاصله بدید و کمرنگش کنید خود به خود تموم میشه

تو علم روانشناسی هست حتی رنگی که برای لباس خودتون انتخاب میکنید بخشی از شخصیتتون رو نشون میده منظورم ...

اون دختر هیچ کار بدی نکرده فقط با خانواده استارتر متفاوته و نباید بخاطر لباس پوشیدن متفاوت قضاوتش کرد البته همون بهتر ارتباطشو با اسی قط کنه

وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
اون دختر هیچ کار بدی نکرده فقط با خانواده استارتر متفاوته و نباید بخاطر لباس پوشیدن متفاوت قضاوتش کر ...

من گفتم به خاطر لباسش؟گفتم به حرف مادر و پدرش گوش بده اونا تجربشون بیشتره حالا یکی از دلایل خانوادش لباسش بوده

اون دختر هیچ کار بدی نکرده فقط با خانواده استارتر متفاوته و نباید بخاطر لباس پوشیدن متفاوت قضاوتش کر ...

گفتم لباس یع دلیلش بود،از اول بخونی متوجه میشی گفتم خودمم خیلی باحجاب نیستم ،روابطش با جنس مخالف زیاد بود و حرف پشت سرش زیاد ،خانواده منم ن عقب موندن ن بی فکر ک فقطط بخاطر لباس بگن مطمئنن چیزای دیگه دیدن وگرنه خود من خیلی با پوششش مشکل نداشتم