یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله شما درست میگید ولی همین لباس بخشی از اعتقادات و رفتار هر شخص رو به نمایش میزاره
ما خانواده سنتی هستیم تقریبا اعتقاداتمون قدیمی نیستاا اما میشه گفت سنتیه ،من خودم خیلی با حجاب نیستم اما لباسایی میپوشم که با محیط خانوادمون جور باشه ،اما اون این طور نیست
تو علم روانشناسی هست حتی رنگی که برای لباس خودتون انتخاب میکنید بخشی از شخصیتتون رو نشون میده منظورم چادر و مانتو و اینا صرفا نبود چه بسا آدمایی بودن که چادر میپوشیدن و شیطان صفت بودن
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
اون دختر هیچ کار بدی نکرده فقط با خانواده استارتر متفاوته و نباید بخاطر لباس پوشیدن متفاوت قضاوتش کر ...
گفتم لباس یع دلیلش بود،از اول بخونی متوجه میشی گفتم خودمم خیلی باحجاب نیستم ،روابطش با جنس مخالف زیاد بود و حرف پشت سرش زیاد ،خانواده منم ن عقب موندن ن بی فکر ک فقطط بخاطر لباس بگن مطمئنن چیزای دیگه دیدن وگرنه خود من خیلی با پوششش مشکل نداشتم