2777
2789
عنوان

بعد از سقط کی باید اقدام بریم ؟

157 بازدید | 10 پست

سلام خانمای گل

بعد از سقط چند وقت بعدش میتونیم اقدام بریم ؟ 

البته شاید فقط دو سه هفته بیشتر نبوده سن بارداریم که سقط شده 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

۳ماه بعد

چرا ۳ ماه بعد ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما باردار نبودی که سقط بشه. تقریبا مطمئنم گلم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیزم شما باردار نبودی که سقط بشه. تقریبا مطمئنم گلم.  

دکترم میدونه یا شما ؟ 

یا نکنه بهت الهام میشه ؟

دکترم میدونه یا شما ؟  یا نکنه بهت الهام میشه ؟

تاپیک های قبلتون رو خوندم. خودمم چهار بار باردار شدم مث شما. بر حسب تجربه و اطلاعاتی که طی این سالها به دست آوردم گفتم. شما تاپیک عمومی زدی فکر کردم میتونم نظر  بدم. ولی مث اینکه صبر و تحمل شما خیلی کمتر از این حرفاست. 

ولی بدونید عدد بتا تون در حدی نبوده که بارداری و سقط محسوب بشه. بی بی چک هم بعد اون ساعات اعتبار نداره. تو همین سایت بارها و بارها همچون بی بی چک هایی دیدم و منفی بودن. 

خدا نگهدارتون. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
تاپیک های قبلتون رو خوندم. خودمم چهار بار باردار شدم مث شما. بر حسب تجربه و اطلاعاتی که طی این سالها ...

شما تجریه ۴ تا بارداری داشتین ولی تجربه سقط داشتید آیا ؟ که میاید میگید نبوده ؟

من از خُدامه‌که سقط نباشه 

ولی متاسفانه دکترم امروز بهم گفت سقط بود و بتای من از ۳۵ به ۱۶ سقوط کرده و گفت جمعه یه بار دیگم آز بتا بدم که ببینیم کامل دفع شده یا نه 

[QUO TE=269658851]شما تجریه ۴ تا بارداری داشتین ولی تجربه سقط داشتید آیا ؟ که میاید میگید نبوده ؟ من از خُدامه‌که سقط ...[/QUOTE]

موفق باشید دوست عزیز. من قصدم کمک بود. که با اصطلاح سقط شانس بارداریتون رو به خطر نندازید. پیشنهاد میکنم به پزشکتون بگید دقیقا با سه روز تاخیر پریود شدن و بتای 30 و خورده ای دقیقا چی سقط شده؟ تازه با بتای 1000 ساک می بینن بدون کیسه زرده و... 

آيا اصلا اتفاق خاصی افتاده که بخواد از بین بره. 

من پزشکم روانشناس هم هستن. به شدت رو این موضوعات حساسن و به ما آموختن چک کردن های مداوم و بررسی های چند باره بیشتر استرس زا هستن. اگر این اتفاقات نمی‌افتاد بنظر من شما یک خانم بودید که برای بارداری اقدام کردید و با اختلاف 3 روز پریود شدید. همین. 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند. اساسا توی این سایت تحمل ها پایینه. نظر هم بدی و قصد کمک داشته باشی بهت میگن بهت الهام میشه. 

لطفا ریپلای نکنید. 

خدا نگهدارتون.

[QUO TE=269658851]شما تجریه ۴ تا بارداری داشتین ولی تجربه سقط داشتید آیا ؟ که میاید میگید نبوده ؟ من ...

دیگه نیا تو تاپیکام ممنون 

یاعلی