بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
فیبروز زودترپاک میشه و رنگی زدی؟روشن باشه سرسه ماه میره تیره ۶ماه..مگ ب اسم فیبروز ابروهاتومیکروکرده ...
گلم کدومش بهتره فرقشون چیه وماندگاری کدوم بیشتره،من میخوام ابروهام شبیه هم بشن طبیعی دوس دارم
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
گلم کدومش بهتره فرقشون چیه وماندگاری کدوم بیشتره،من میخوام ابروهام شبیه هم بشن طبیعی دوس دارم
فیبروز خوشگل تره طبیعی تره خیلی ظریف کارمیکنن..ولی زود میره ماندگاریش کمه ..میکروام قشنگه ب شرط اینکه خودت ابروهات مو داشته باشه ک طبیعی دیده شه این دیگ ماندگاریش بالاس یه سال بلکم بیشتر..
اصلا بهم نمیاد اعصابم خورد شد باآب شستم تو کمرنگ شدنش تاثیر داره؟امروز زدم
اصلا اب نباید بخوره ممکنه عفونت کنه.. اولش تیره هیت بعدش کمرنگ میشه منم زدم خیلی دوسش دارم اولش تیره شده بود منم میگفتم نه چه غلطی کردم ولی الان مبخام ترمیمم هم برم