2777
2789
عنوان

احساس پوچی

436 بازدید | 20 پست

خیلی احساس پوچی میکنم..دوتا بچه دارم بزرگ شدند،بمن نیازی ندارند..شوهرم خیلی بی ذوق وبا زمین وزمان درگیره چون کارش سخته...پولش کمه بازور هزینهامونو تامین میکنیم...فقط اینکه صبح تاشب خونم ،زود کارخونه رو انجام میدم میفتم رو تخت..پولی نیست برم خرید،جایی ندارم برم ،مادروپدرم ندارم..طرفه شوهر هم نداره،یه دوست به درد بخور ندارم ,هیچ هچ قرص افسردگیم خوردم هیچ...از بچگی هم این حس رو دارم..خواستم ببینم کسی هست مثل من باشه 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
حس بدیه؟
2
20%
بعضی وقتا اینجور میشید
8
80%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه....اصلا چرا باید قرآن رو حفظ کنیم من حوصله ی خوندنش رو هم ندارم 🥺🥺

منم یه زمانی همینطور بودم این بخاطر اینه که نمیشناسیمش نمیخونیم و فکر نمیکنیم با حفظ کل مدرک لیسانس هم میدن میتونی بعدش بری سرکار  

داشتن این حس یه موقع هایی طبیعی هست 

منی که کار هم می کنم و اغلب هم دو شیفت کار می کنم خیلی زمان ها این حس رو دارم ولی اینکه همیشگی باشه باید یه فکری بکنی 

برو حدود پونصد ششصد تومن هزینه کن وسایل اصلی قنادی رو بگیر صفحه چرخون و کاردک و ... خودشون بهت میگن آرد و خامه قنادی هم بگیر از تو نت فیلم های درست کردن کیک و روکش زدن کیک رو ببین آنقدر قشنگ سرگرم میشی و با هر بار درست کردنش هم سر ذوق میای که حد نداره 

وای نه....اصلا چرا باید قرآن رو حفظ کنیم من حوصله ی خوندنش رو هم ندارم 🥺🥺

خب خودت که گفتی تنهایی شوهرت که هیچ...بچه هاتم که بزرگ شدن بلاخره باید آدم یه تکیه گاهی مونسی داشته باشه دیگه

منم یه زمانی همینطور بودم این بخاطر اینه که نمیشناسیمش نمیخونیم و فکر نمیکنیم با حفظ کل مدرک لیسانس ...

خوندن قران آرامش میده درست حرفی نیست ثواب هم داره و کلی هم از نظر معنوی خوبه. ولی اینکه میگین مدرک لیسانس میدن و سر کار میرید چطوریه؟؟؟چه کاری؟؟؟

منم یه زمانی همینطور بودم این بخاطر اینه که نمیشناسیمش نمیخونیم و فکر نمیکنیم با حفظ کل مدرک لیسانس ...

اصلا انگیزش رو ندارم...دلم میخواد این دنیا تموم شه...وقتی دلخوشی نداری چطور ادامه بدی به زندگیت ؟؟

خب خودت که گفتی تنهایی شوهرت که هیچ...بچه هاتم که بزرگ شدن بلاخره باید آدم یه تکیه گاهی مونسی داشته ...

بخدا خوندم ،،هیچ حس خاصی ندارم مثل روخوانی میمونه برام ...حتی یه زمانی حوزه علمیه هم رفتم ،،خوشم نیومد ،،زیاد مذهبی نیستم متعادلم ،،نماز میخونم حجاب دارم ،اما آرامش ندارم ،،میدونم خدا هست ولی احساس تنهایی میکنم

اصلا انگیزش رو ندارم...دلم میخواد این دنیا تموم شه...وقتی دلخوشی نداری چطور ادامه بدی به زندگیت ؟؟

افسردگی‌گرفتی بهتره بری مشاوره یا روانپزشک

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀