2777
2789

سلام . روی محلول نوشته سبزی ده دیقه بمونه ولی یادم رفت و یهو دیدم ۴۰ دیقه اس مونده تو آب و محلول 

کسی تجربه ای داره؟ میتونم سبزی رو مصرف کنم یا بریزم بره🥺

بریز دور به نظرم .مواد شیمیاییش تو خورد سبزی رفته

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید بریزی دور چون حالت مسمویت ایجاد میکنه 

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود ...🌹🌱  خدایا لطفا به من فرزند سالم و صالح و زیبا به زودی عنایت کن ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نمیدونم میشه مصرف کرد یا نه. من همیشه سبزی رو با سرکه میشورم ده دقیقه میزارم بعد ابکشی میکنم چند بارم میزارم تو اب خالی بعد ابکشی میکنم. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
یعنی بعد که با اب شستی ده دقیقه نیزاری تو سرکه و بعد ابکشی میکنی ؟

اره اول یه بار میزارم داخل اب خالی بعد میشورم و بعد میزارم داخل سرکه ابکشی میکنم دوبار بعدشم با اب خالی

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤