2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز و برگ بو ،موقع پختن به مرغ اضافه کن همیشه میریزم

حتی میتونی برا خوش عطر شدنش، هویج و فلفل دلمه هم بریزی

من موقع مهمونی میزنم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

اول باید خوب تو روغن و نمک سرخ کنی بعد که سرخ شد بزاری کنار 

تو قابلمه پیاز و فلفل دلمه و هویج با ادویه ها تفت بدی حسابی بعد رب بزنی خوب سرخ کنی خامیش در بیاد بعد فلفل بزنی یدونه هل ی تیکه دارچین بندازی 

بعد مرغارو بچینی داخلش 

بعد ابجوش بریزی. ی رب زیرشو زیاد کن بعد کم کن جا بیفته 

اخر یکم زعفرون بریز 

پیاز و برگ بو ،موقع پختن به مرغ اضافه کن همیشه میریزم حتی میتونی برا خوش عطر شدنش، هویج و فلفل دلمه ...

برگ بو نریختم تاحالا. خیلی تاثیر داره؟ شما اول مرغو سرخم میکنین؟

اول باید خوب تو روغن و نمک سرخ کنی بعد که سرخ شد بزاری کنار  تو قابلمه پیاز و فلفل دلمه و هویج ...

سرخ کنم سفت نمیشه؟ مرغی ک میمونه رو هم میدونی عزیزم ک چطوری نگهدارم بو نگیره؟

یا کبابی کن یا سرخ کن و بذار ته چین برنج آبکش البته به مدت طولانی بذار با حرارت کم بذار خودش آب بندازه و بپزه و بعدم سرخ بشه یه کم نمک بزن حین پخت و بعدم که سرخ شد زعفرون دم کرده بزن روش و برنج آبکش شده رو بریز روش با زرشک و بذار دم بکشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز