2777
2789
عنوان

از برخی کاربرا خیلی دلگیرم

204 بازدید | 28 پست

سلام دوستان یه گله دارم از بعضی 

واقعا میگم درسته فضا مجازیه همدیگه را نمی بینیم اما وقتی یکی داره راهنمایی میکنه با کمال تعجب میبینی کاربر بی ادبی میکنه. مجددا میگم سن من بالاتره دیگه واقعا میخوام محترمانه حرف بزنه بدتر میکنه آدم میمونه چی بگه. اصلا واقعا تعجب آور. من ۱۴ سال کاربرم اینجا. واقعا بعضی کاربرا به طرز ترسناکی عجیبن ... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ اینم نمونه اش

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

دلم شکست واقعا میگم 😔😔😔

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

ای بابا ، چی بهش گفتید مگه؟ 

اینجا یه سری ها خیلی بی شخصیت هستن تنها جوابشون فقط سکوته همین  گاهی هم با یه گزارش حسابی خوشحالشون میکنم .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا ، چی بهش گفتید مگه؟  اینجا یه سری ها خیلی بی شخصیت هستن تنها جوابشون فقط سکوته همین ...

راهنمایی کاری کردم. منو داشت میزد به صلاح خودش داشتم میگفتم 

لینکشو بذار

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ای وای، واقعا حق داری ناراحت بشی،ملت اعصاب ندارن بعضیام هیچ کنترلی رو رفتارشان ندارن صبح هم یه کاربری چند ساعت به همه فحش داد تا ترکید

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

آره بابا حالا بعضی هاشون ادعا اینو دارن ک اهل خدا و پیغمبرن و اینجا بیان برای راهنمایی خلق خدا ولی اون قدر می بینی طرف وقیحانه باهات حرف میزنه و بهت تهمت میزنه میره کلی پشت سرت غیبت میکنه منم گفتم سپردمت ب خدا البته بازم ادامه داد تازه از درددل هایی ک کرده بودم علیه خودم استفاده کرد خواست منو بد جلوه بده در صورتی ک این طوری در صورتی ک تو فضا مجازی هستن این جور ولی چون اسم قرآن آورد و کلی حرف بارم کرد منم سپردمش ب خدا 

اینجا نمیشه واقعا ب هر کسی اعتماد کرد کاش دل هاشونم مثل. حرف هاشون قشنگ بود تا آدم گول حرفاشون نمی خورد 

خدا با من است 🙌🌹

منم یکبار به یکی راهنمایی دوستانه کردم دختره ۱۴ ۱۵ سالش بود برگشت گفت نیاز به راهنمایی یه پیرزن ندارم که چیزی از تینیجرها نمیدونه و درک نمیکنه دوست پسر داشتن یعنی چی

بعد جالبه خودم ۲۶ سالمه و قبل عقدم حداقل با ۱۰ پسر دوست بودم وقتی یه چیزی میگم یعنی از روی تجربه میگم ولی متاسفانه نزاکت بعضیا حالیشون نیست شما غصه نخور اسی

منم یکبار به یکی راهنمایی دوستانه کردم دختره ۱۴ ۱۵ سالش بود برگشت گفت نیاز به راهنمایی یه پیرزن ندار ...

اصلا بیمار دقیقا بیمار

رفتم تاپیکهاشم خوندم همش دعوا فحش و ...

چرا نی نی یار هیچی نمیگه

آره بابا حالا بعضی هاشون ادعا اینو دارن ک اهل خدا و پیغمبرن و اینجا بیان برای راهنمایی خلق خدا ولی ا ...

یکیشون که خیلی ادعاش میشد پسر دراومد نصف شب به کاربرا فحشای خیلی بد داد تا چن روز تو شوک بودم شات هم گرفتم از حرفش منتها ایقد زشته نمیشه گذاشت 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

از این بچه های پررو و بی شخصیت م البته اینجا ب پستم خورده البته نمیشه همه رو یکی کرد و خوب و بد دعرن ...

اصلا من هاج واج موندم فحش داد 🙄😳😳😳