2777
2789

در انجام هر کاری تصمیم میگیرم و انجام میدم .تا مدتها بعد دائم دارم در موردش فکر میکنم که چرا انجام دادم یا چرا ندادم ...بعضا به شدت پشیمون میشم ...بسیار بد هست ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم خیلی شدیده ولی با دارو یکم بهتر شدم  

خیلی سخته..چه دارویی مصرف میکنین ...در زمان انجام کار در موردش فکر میکنم ..مثلا خرید یا ... تمام جوانب رو می‌سنجم و عمل میکنم ...تا مدتها بعد مسائلی که در اون زمان به ذهنم نرسید تو فکرم میاد و اذیتم میکنه ......

خیلی سخته..چه دارویی مصرف میکنین ...در زمان انجام کار در موردش فکر میکنم ..مثلا خرید یا ... تمام جوا ...

میدونم چی میگه من الان درگیر یه اتفاق تو ده ساله پیشم 

دارو من نمیتونم تجویز کنم باید با نسخه دکتر بگیری 

وسواس ذهنی=جهنم اجباری 

میخوابم،شاید یادم بره
این مسیر ها رو رفتم ...متاسفانه به دارو بدنم واکنش مثبتی نشون نمیده ...یوگا تاثیر داره به نظرتون ؟

ببین گلم من روانشناس هستم ریشه هر نوع وسواسی استرسه اینو باید با کمک روانشناس تعدیل کنین و اینکه دارو برای یکسری افراد خیلی خوب جواب میده شاید یکماه اول اثرش کم باشه به مرور متوجه میشین اثر داشته.گویا هم جزئی از تکنیک های کم کردن استرسه میتونه کمک کننده باشه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
میدونم چی میگه من الان درگیر یه اتفاق تو ده ساله پیشم  دارو من نمیتونم تجویز کنم باید با نسخه ...

دقیقا من همین هستم .رفتم با روانپزشک دارو گرفتم اما نتیجه نگرفتم ....بهت بگم  خیلی از ما دزدی میشه متاسفانه ...تحت هیچ شرایطی با اینکه میدونم طرف کی هست وارد پروسه شکایت نمیشم ...تا زمانش بگذره ..بعد از اینکه زمانش گذشت تازه پشیمون میشم چرا این کار رو نکردم ...اون زمان توجیحاتی دارم ..اما بعد از موعد سرزنش ها سراغم میاد 

ببین گلم من روانشناس هستم ریشه هر نوع وسواسی استرسه اینو باید با کمک روانشناس تعدیل کنین و اینکه دار ...

من ۳۸ سالم هست ..استرس رو رد کردم ...دقیقا استرسم در تصمیم گیریها زیاد بود ...بنا به شرایطی مجبور هستم تصمیمات مهمی بگیرم ..کارم کار خصوصی هست و با قراردادها و ...سرو کار دارم ...الان استرس ندارم...جوانب رو می‌سنجم.تصمیم میگیرم وای بعد از انجام کار به شدت دچار وسواس میشم ..درست بوده ..نبوده..اینو در نظر نگرفتم ...متضرر شدم ...احمق شدم ....😔😔😔

من ۳۸ سالم هست ..استرس رو رد کردم ...دقیقا استرسم در تصمیم گیریها زیاد بود ...بنا به شرایطی مجبور هس ...

باید گلم بری سراغ درمان اینجا دنبال راه حل نگرد

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
ببین گلم من روانشناس هستم ریشه هر نوع وسواسی استرسه اینو باید با کمک روانشناس تعدیل کنین و اینکه دار ...

من ۳۸ سالم هست ..استرس رو رد کردم ...دقیقا استرسم در تصمیم گیریها زیاد بود ...بنا به شرایطی مجبور هستم تصمیمات مهمی بگیرم ..کارم کار خصوصی هست و با قراردادها و ...سرو کار دارم ...الان استرس ندارم...جوانب رو می‌سنجم.تصمیم میگیرم وای بعد از انجام کار به شدت دچار وسواس میشم ..درست بوده ..نبوده..اینو در نظر نگرفتم ...متضرر شدم ...😔😔😔😔😔