2777
2789
عنوان

با همکارای شوهرم برم بیرون؟

938 بازدید | 27 پست

امروز همسرم زنگ زد گفت شب با بچه های شرکتمون میخوایم بریم شام  من به شوخی گفتم پس من چی

گفت من بدون تو که جایی نمیرم باهم بریم

بعد من اماده شدم(تصورم این بود که بقیه همکاراش هم با خانوم هاشون میان)

همسرم که اومد ازش پرسیدم

گفت نه فقط تو هستی،نگفتم اصلا بهشون که خانومم هم داره میاد اما دخترای شرکت هستن تنها نیستی.

منم دو دل شدم گفتم نرم اصلا

اونم گفت اگه دوس نداشته باشی منم نمیرم دوس ندارم خونه تنها بمونی و میخوای بزارمت خونه مامان ..

شما بودید چکار میکردید؟؟

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برووو ولی حساس نباش خانم که هست درمورد کار هم که حرف زدن توهم توجه کن یا خودتو سرگرم کن ولی به به خوش میگذره بیرون

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍