از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسامک میدن که ابلاغیه اومده بعد میری برنامه عدالت عمراه دانلود میکنی و هک میشی تمام حسابات خالی میشه
از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
اصن رو هیچ لینکی که نمیشناسید کلیک نکنید بعضی از هک ها از همون کلیک روی لینک هست مواظب باشین
ازه منم ژدم روش ولی گفت برنامه رو دانلود کن گفتم جعلیه رفتم تو سایت ابلاغ دیدم هیچ ابلاغیه ای نبود
این که شمارش هم یه شماره شخصی هست این روزها به چشم ها هم نمی شه اعتماد کرد چه رسه به شماره شخ ...
اصلا این وبسایتشم نیست اخه