2777
2789
اونوخ اسمشم غلام بود؟😐

اره گفت اسم شوهرم غلامه، گفت مهمونام چندششون شده گذاشتن رفتن تاپیک زده بود که ملت چقدر عقده ای شدن من شام درست کرده بودم اونا گذاشتن رفتن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گفت اسم شوهرم غلامه، گفت مهمونام چندششون شده گذاشتن رفتن تاپیک زده بود که ملت چقدر عقده ای شدن م ...

من بودم میزدم شون بعد میرفتم 😂🤦‍♀️شوهره چجور قبول کرده

من بودم میزدم شون بعد میرفتم 😂🤦‍♀️شوهره چجور قبول کرده

گفت کار همیشگیه شوهرم 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یکی می‌گفت شوهرش خیانت کرده رفته بود دسشویی درش قفل کرده بود مرد مونده دستشویی میگغت زار میزد غلط کردم باز کن مونده بود تا شب بعد که از دسشویی اومده زن رو یه دست کتک زده از حرصش🥺😥

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم