2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی من کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست
واسه چی بد باشه عزیزم کار بدی ک نکردی  فقط فالو کردی همین  بعدشم شاید ی نفر یا دو نفر شو ...

اره دوسه نفرشون گفتن اونم چون من رفتم دیدمشون تلفنی هم صحبت کردم باهاشون منظورمه برخورد داشتم باهاسون

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان خیلی ها تو این.ستا همو فالو میکنن عزیزم

پیش خودشون میگن خانوم اجتماعیه

چه اشکالی داره

حالا در عوض حالت خنثی در این.ستا بگیر و پیامی بهشون نزن

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی ها تو این.ستا همو فالو میکنن عزیزم پیش خودشون میگن خانوم اجتماعیه چه اشکالی داره حالا د ...

اره منم خیلیا فالو میکنم اصلا منظور بدی نداشتم 😕

اره دوسه نفرشون گفتن اونم چون من رفتم دیدمشون تلفنی هم صحبت کردم باهاشون منظورمه برخورد داشتم باهاسو ...

اگرم گفتن ب شوهرت  ب نیت بدی نگفتن صد درصد  اکثر خانمها ماشالله وقتی حرف کم میارن پی اینن ی چیزی پیدا کنن بگن فقط دهنشون بجنبه

اگرم گفتن ب شوهرت  ب نیت بدی نگفتن صد درصد  اکثر خانمها ماشالله وقتی حرف کم میارن پی اینن ...

نمیدونم شوهرم که خیلی ناراحت بود گفت عکسای پیجتو نشونم دادن

اره منم خیلیا فالو میکنم اصلا منظور بدی نداشتم 😕

نه اشکالی نداره

حالا خودت تو این.ستا بهشون مسج نده.اگر خودشون بهت مسج دادن جوابشونو بده...یعنی همینجوری الکی همدیگرو فالو کردیم و منظور دیگه ای در بین نیست

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
نه اشکالی نداره حالا خودت تو این.ستا بهشون مسج نده.اگر خودشون بهت مسج دادن جوابشونو بده...یعنی همین ...

اهان الان میخواستم لغو دنبال کردن بزنم😕

نمیدونم شوهرم که خیلی ناراحت بود گفت عکسای پیجتو نشونم دادن

خواهر هر چند ک معلومه ب اون ضایگی ک فکر می‌کنی نیست ... اما بخاطر چیزی ک سال دیگه این موقع هیچ اهمیتی واست ندارع اصلا فکر خودت رو درگیر نکن چون هیچی با ارزش تر از ارامشت نیست حق بده ب خودت گاهی اشتباه کنی 🌻

خواهر هر چند ک معلومه ب اون ضایگی ک فکر می‌کنی نیست ... اما بخاطر چیزی ک سال دیگه این موقع هیچ اهمیت ...

اره واقعام درست میگی همینطوره 🙏💖

اهان الان میخواستم لغو دنبال کردن بزنم😕

عکسهای خصوصی و خانوادگی میزاری تو صفحه ات؟ یا گل و گیاه و طبیعت؟

شاید شوهرت برای حریم خصوصی اش این حرفو زده

اره دوسه نفرشون گفتن اونم چون من رفتم دیدمشون تلفنی هم صحبت کردم باهاشون منظورمه برخورد داشتم باهاسو ...

مگه چند نفر بودن که تازه دو سه نفر گفتن؟😂

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
کلا ۳۵ نفرن محیط کارش خیلی بده همه خانمن  من به ۱۰ نفر که دیده بودمشون درخواست دادم

باز جای شکرش باقیه به ۳۵ تا ندادی 

شاید دوست نداره از زندگی خصوصیش سر در بیارن

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم