من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
قربون امام رضا برم🌷..اما طرح تشویقی جالبی نیست. کشورای دیگه کمک بلاعوض می کنن اینجا نهایت ۲۰ میلیون وام می دن که فقط پول پوشک می شه..بعدم باید برگردونی
بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همهی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
خوش بحالتون اگه مامان شدن خوب نبود که نمیگفتن بهشت زیر پای مادرانه،مامانا تو رو خدا رفتید برا منم دعا کنید آرزومه که مادر بشم صبح که از خواب بیدار شدم یهو گریم گرفت چرا خدا صدای منو نمیشنوه😭😭😭
آخ چی میشه منم یه روز مامان شم🙏🥺❤
میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️