2777
2789

ببینید پدر من یه زمینی اجاره داده بعد قرار بود اون فرد سالانه یه مقدار پول بده چن روز پیش که وقتش بود میگه ریختم و رسیدشم به بابام داده 

بابام بنده خدا سنش زیاده همون اول متوجه نشده گرفته و تشکر کرده

بعد چن روز که موجودی گرفته دیده موجودی صفره و پولی تو حسابش نیس اومدیم باهم رسید یارو رو چک کردیم دیدم شماره حسابی که طرف ریخته دو رقم آخرش با شماره کارت بابای من یکی نیس! ولی آخرش دقیقا اسم بابای منو زده حتی محل زادگاهش 

به طرف میگیم قبول نمیکنه واقعا الان نمیدونم باید چیکار کرد 

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•

برین بانک پرینت بگیرین از حساب پدرتون... مگه الکیه اینجوری بتونه سر کسی کلاه بذاره

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  

میگم شاید بابام یه حساب دیگه داره خودش یادش رفته 

ولی چطور باید فهمید

از کجا باید بفهمم تو چن وقت اخیر مثلا چقد پول به حساب بابام واریز شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شاید بابام یه حساب دیگه داره خودش یادش رفته  ولی چطور باید فهمید از کجا باید بفهمم تو چن ...

بانک برین بگین پرینت گردش حساب بدن بهتون

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
برین بانک پرینت بگیرن از حساب پدرتون... مگه الکیه اینجوری بتونه سر کسی کلاه بذاره

اها باشه ممنون

آخه شماره حساب که اشتباهه باید به اسم یه فرد دیگه ثبت بشه ولی اسم بابای منه

اها باشه ممنون آخه شماره حساب که اشتباهه باید به اسم یه فرد دیگه ثبت بشه ولی اسم بابای منه

از هر چند تا شماره حسابی ک پدرتون دارن پرینت بگیرین... مشخص میشه که پولی براشون واریز شده یا نه... اون آقا هم بلاخره باید ثابت کنه پول ریخته دیگه