2777
2789

بچه ها چون از اون تاپیک عروسی کلی از بچه ها مدل لباس خواستن و مشاوره خواستن....

اینجا کلی مدل میزارم...میگم برای چه اندامی خوبه...چه پارچه ای لازمه.....

فقط بزارید بیست تا ندلو بزارم و بگم برای چه اندامیه....بعد سوالاتونو بپرسید لطفا❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین مدل 

پارچه ریزشی و سنگین.....چون سنگ کاری داره برجستگی بدن رو بیشتر نشون میده و سک س ی تره.....برای شب عالیه.....اگه شکم نداشته باشید برای هر اندامی عالیه...چه چاق باشید چه لاغر....فقط شکم بزرگو بد نشون میده....این مدل برای بازوی چاق هم خیلی خوبه....چون دستو کشیده نشون میده

مدل سوم با پارچه ساتن

برای کسایی که نمیخوان‌پول پارچه زیادی بدن.....قسمتهای سنگ کاری شده روی لباس اخر کار نصب میشه و حتی خودتونم میتونید انجامش بدین......یه خوبی این مدل اینه که چون یه دست کاملا پوشیده است و تو قسمت چاک دار هست خیلی قد رو بلند تر و اندام رو کشیده تر نشون میده.....

ب ای کسایی که میخوان لباس ساده و شیکی داشته باشن پارچه ساتن براق رو توصیه میکنم

ولی اگه تپل یا چاق هستید سعی کنید رنگ تیره بخرید

ابی کاربنی

مشکی

سبزه تیره....

مدل چهارم ...با پارچه کرپ....

برای اونهای چاق و تپل عالیه

هر چی پارچه تیره تر باشه لاغرتر دیده میشید.....

اگه باسن ندارید این مدل قسمتهای لازم برای فرم لباس رو پر میکنه.....فقط قسمت بالای لباس میتونه تور رنگ بدن باشه و سنگ دوزی بشه.....تا جلوه لباس بیشتر بشه....با هر اندامی این لباس سازگاره

خانمهایی که قد باندی دارید و به قول نعروف سینه و باسن کوجیک و پخشی دارید این ندل براتون عالیه....خیلی خیلی به خانمهای لاغر و قد باند میاد.....بالاتنه سنگ باعث میشه پرتر دیده بشه و دامن پف دار رنگی تکمیلش میکنه.....دختر عمه خودم اینو دوخت و به شدت عالی بود تو تنش.....اون قدش ۱۸۰ هست....و لاغره...ولی چون پنل بالا تنه رو درشت و براق انتخاب کردیم اصلا نداشتن سینه دیده نشد

این دو تا مدلم چون مارچه هاش تو بازار زیاده راحته...دوخت راحتی داره.....برای خانمهای چاق شکم دار هم خوبه.....

فقط اگه لاغرید رنگهای روشن مثل صورتی ابی اسمانی بنفش کم رنگ انتخاب کنید