2777
2789

نه من نه همسرم هیچ مشکلی نداریم.خیلی ها هم هستن بعد از چند کاه تلاش باردار میشن.در حالی که هم تخمک هست هم اسپرم ولی چرا باردار نمیشیم.

کسی علتشو میدونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند روز زودتر اقدام کن.منم هرماه طبق دستور پزیک اقدام میکردم .درست تو روزهای تخمکگذاری.ولی ماهی که باردار شدم فردای پریودم اقدام داشتم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
میخوام دقیق علمیشو بدونم.

هزاران زوج   هستند ک با وجود سلامت  باروری ولی هنوز موفق ب باردار شدن  نشدن 

و خیلیاشون تا مدتها بعد   باردار نمیشن 

نمونش خاهزم  

ک بعد ۳ سال باردار شد 

دلیل علمی  خاصی نداره  خیلی چیزا 

توی دنیای علم همه چیز    درسته که حساب شده اس 

ولی بعضی مساعل    بی علتن  و دلیل ندارن 

ب مرور    و با کذشت زمان مشکل حل میشه 

بعضیا میگن هنوز رحم  زن به  بلوغ  باروری نرسیده  گذشت زمان  خیلی کمک  میکنه  عجله نکن  .  و دلیل دوم استرس  ...   و اینکه گلم   سردی جات  زو ببوس بزار کنار 

ماست و پنیر و شیر و برنج و چیزای سرد و فست فودی و  هله هوله  و ترشی و سرکه و اینارو بزار کنار 

تا میتونی  چای زیره بخور