2777
2789
عنوان

مامانا بیان

62 بازدید | 13 پست

خانما من دلم میخواد بچه دارشم بچه هم خیلی دوست دارم ولی میترسم شوهرمم دوست داره بچه داشته باشیم ولی میدونه که خیلی سخته و از الان داره اعلام میکنه که من ریشوقیچی رو میدم دست خودت هرچی لازم داشته باشیو فراهم میکنم برات ولی مسولیت بچه بیشترش با خودته 

من میترسم خیلی سخت باشه خیلی کار داشته باشه فکر میکنم دیگه تا اخر عمرم باید همش مشغول بچه او فلان باشم اصلا ادم خوش گذرانی هم نیستم که بگم همش دور دور و فلان ولی میترسم که کم بیارم

مامان نیستم ولی بنظرم عشق به بچه باعث میشه همه سختیاشو هضم کنی....

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی مسئولیت با خودته . مسئولیت بچه با هردو هست من باردارم از الان به شوهرم گفتم که به همکاریت نیاز دارم و شوهرمم قبول کرده و تا الان هم هرکاری لازم بوده انجام داده برای سلامتی منو و توراهی مون

کلا نگه هم مسوولیتش با خودته مردا بچه داری بلد نیستن..دو سال اولش سخته بعد خوب می شه

خب یاد میگیرن من داییم پوشک بچه عوض میکرد و دسشویی میبردش و اینا. به نظرم باید هردو همکاری کنن الان شوهرخواهرم همه جوره به خواهرم کمک میکنه واسه بچه ها

کلا نگه هم مسوولیتش با خودته مردا بچه داری بلد نیستن..دو سال اولش سخته بعد خوب می شه

ولی من حس میکنم تازه از سه سالگی سختیش شروع میشه همش کار داره بچه چمیدونم یا جیش داره یا باید ببریش بیرون یا یجای میخوای بری یوقت لج میکنه...

یعنی چی مسئولیت با خودته . مسئولیت بچه با هردو هست من باردارم از الان به شوهرم گفتم که به همکاریت نی ...

نه از لحاظ بارداری که میدونم خیلی هوامو نگه میداره 

اونجوری هم میدونم که بالاخره پدر بشه احساس مسولیت میکنم 

چلی حس میکنم که بچه داشتن خیلیییی چیز هارو محدود میکنه برای ادم

خب یاد میگیرن من داییم پوشک بچه عوض میکرد و دسشویی میبردش و اینا. به نظرم باید هردو همکاری کنن الان ...

او شوهر من عمرا این کارارو بکنه ماشالاش باشه خیلی غرور مردونگیش بالاس نکه هیچ کاری نکنه هااا چرا خیلی وقتا تو یسری چیزا کمک دسته ولی بچه جم کردنو بعید میدونم

نه از لحاظ بارداری که میدونم خیلی هوامو نگه میداره  اونجوری هم میدونم که بالاخره پدر بشه احساس ...

خب پس مشکلی از سمت شوهرت نیس خودت میترسی در هرصورت بچه آدم رو محدود میکنه وقتی تصمیم میگیری بچه دار بشی باید خودتو برای هرچیزی آماده کنی من الان باردارم و هنوز بچم به دنیا نیومده ولی الان ۴ ماهه که من تو خونه هستم و هیچ جا نرفتم چون دکتر بهم استراحت داده این اولین سختی مادرشدن هست که نمیتونی هرجا خواستی بری. پاییز تموم شد من یه روز نتونستم برم قدم بزنم و هوا بخورم. حالا بماند کلی استرس و نگرانی و دکتر و دارو و کلی دردهای حاملگی و تهوع. باید خودتو برای هرچیزی آماده کنی ولی اینم بگم شیرینی مادرشدن و همچنین خود خدا کمک میکنه به تحمل همه ی اینا

او شوهر من عمرا این کارارو بکنه ماشالاش باشه خیلی غرور مردونگیش بالاس نکه هیچ کاری نکنه هااا چرا خیل ...

آهان بعضی مردها همینجورین دیگه پدرشوهر و عموهلی شوهرم همینجورین طوریکه بچه بغل نمیکنن میگن این کار زن هاست ولی شوهر من اینجوری نیس مطمئنم همکاری میکنه باهام

خب پس مشکلی از سمت شوهرت نیس خودت میترسی در هرصورت بچه آدم رو محدود میکنه وقتی تصمیم میگیری بچه دار ...

به این چیز ها که فکر میکنم اینقد دلم هوای بچه رو میکنه ولی تهه دلم یک ترس و نگرانی وجود داره که انشاءالله خدا کمکم کنه

آهان بعضی مردها همینجورین دیگه پدرشوهر و عموهلی شوهرم همینجورین طوریکه بچه بغل نمیکنن میگن این کار ز ...

عزیزم الهی بچت سالم باشه و قدمش خیرو برکت داشته باشه برات 

به این چیز ها که فکر میکنم اینقد دلم هوای بچه رو میکنه ولی تهه دلم یک ترس و نگرانی وجود داره که انشا ...

ترس و نگرانی رو همه ی مادرها دارن چون به هرحال کار راحتی نیس ولی به نظرم مادرشدن ارزش همه ی اینا رو داره