2777
2789

من زندگی ندارم بیشتر اوقات خونه نمیاد من همیشه تنهام چه طوری میتونم بفهمم چه کار میکنه و هکش کنم؟؟؟

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم

از من میشنوی نکن اینکارو 

روزی بکن اینکارو ک میخوای جدا بشی 

چون دونستن که توش حرکتی نزنی و اقدامی نکنی و دست آخر بمونی ایشون وقیحتر میشه

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
از من میشنوی نکن اینکارو  روزی بکن اینکارو ک میخوای جدا بشی  چون دونستن که توش حرکتی نزن ...

خودمم همینو با خودم گفتم منی که نمیتونم جدا بشم چه فایده داره اما بازم میگم بدونم بفهمم به روش نمیارم فقط طرف رو بشناسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی گوشی رو میبری گوشی‌فروشی که براش اپل آیدی بسازه یه کارتی میده که رمز اپل آیدی روش نوشته شده

اگه اونو داشته باشین اصلا هک نمیخواد

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
خودمم همینو با خودم گفتم منی که نمیتونم جدا بشم چه فایده داره اما بازم میگم بدونم بفهمم به روش نمیار ...

بازی ذهنته . برو کمی پیاده روی کن 

باشگاه برو 

توی خونه مریم‌گلی و اسپند دود کن 

خونه رو پاکسازی کن 

این فکرها خیلی مسموم هست  

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
بازی ذهنته . برو کمی پیاده روی کن  باشگاه برو  توی خونه مریم‌گلی و اسپند دود کن  خ ...

چه کار کنم تنهایی ها و اینکه هییییچ اهمیتی بهم نمیده دارم داغونم میکنه مریض شدم ولی متاسفانه فقط و فقط باید تحمل کنم 

وقتی گوشی رو میبری گوشی‌فروشی که براش اپل آیدی بسازه یه کارتی میده که رمز اپل آیدی روش نوشته شده اگ ...

من اپل ایدی شوهرم رو دارم تو کارتن گوشیش بود ولی خودم اندروید دارم نمیدونم چه طوری میتونم هکش کنم