افسون0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 503 عنوان اپل آیدی شوهرم رو دارم چه طوری هکش کنم ؟؟؟خواهش میکنم کمکم کنید 168 بازدید | 6 پست من زندگی ندارم بیشتر اوقات خونه نمیاد من همیشه تنهام چه طوری میتونم بفهمم چه کار میکنه و هکش کنم؟؟؟ خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم 1401/10/26 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آرتمیس_۴۵ عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 6516 از من میشنوی نکن اینکارو روزی بکن اینکارو ک میخوای جدا بشی چون دونستن که توش حرکتی نزنی و اقدامی نکنی و دست آخر بمونی ایشون وقیحتر میشه به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
افسون0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 503 از من میشنوی نکن اینکارو روزی بکن اینکارو ک میخوای جدا بشی چون دونستن که توش حرکتی نزن ... خودمم همینو با خودم گفتم منی که نمیتونم جدا بشم چه فایده داره اما بازم میگم بدونم بفهمم به روش نمیارم فقط طرف رو بشناسم خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم
زهراباشی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 207 وقتی گوشی رو میبری گوشیفروشی که براش اپل آیدی بسازه یه کارتی میده که رمز اپل آیدی روش نوشته شدهاگه اونو داشته باشین اصلا هک نمیخواد صاحب این اکانت فردی بسیار حساس میباشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
بانو_آرتمیس_۴۵ عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 6516 خودمم همینو با خودم گفتم منی که نمیتونم جدا بشم چه فایده داره اما بازم میگم بدونم بفهمم به روش نمیار ... بازی ذهنته . برو کمی پیاده روی کن باشگاه برو توی خونه مریمگلی و اسپند دود کن خونه رو پاکسازی کن این فکرها خیلی مسموم هست به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
افسون0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 503 بازی ذهنته . برو کمی پیاده روی کن باشگاه برو توی خونه مریمگلی و اسپند دود کن خ ... چه کار کنم تنهایی ها و اینکه هییییچ اهمیتی بهم نمیده دارم داغونم میکنه مریض شدم ولی متاسفانه فقط و فقط باید تحمل کنم خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم
افسون0000 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 503 وقتی گوشی رو میبری گوشیفروشی که براش اپل آیدی بسازه یه کارتی میده که رمز اپل آیدی روش نوشته شده اگ ... من اپل ایدی شوهرم رو دارم تو کارتن گوشیش بود ولی خودم اندروید دارم نمیدونم چه طوری میتونم هکش کنم خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم