2777
2789
عنوان

حالم بده

219 بازدید | 13 پست

یه دفعه دچار سرگیجه و سنگینی سر و حالت تهوع شدم ، بدنم داره میلرزه ، سرم خوراکی هم خوردم اثر نداشت چی کار کنم به نظرتون ؟؟؟ چون تنهام دکتر نمیتونم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرت جای ضربه نخورده؟ حتی آروم؟ 

سردرد و حالت تهوع باهم خطریه  مواظب خودت باش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نمیتونم شوهرم استرس میگیره

خب زنگ بزن راهنمایی بگیر بگو این علائمو دارم   

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

یه سووال خیلی  شخصی

نزدیک عادت ماهیانه تون نیست چون منم خیلی حالم بد میشه

یا خدای نکرده بارداری چیزی نیستی با این علائم؟

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
نه عزیزم ضربه نخورده

من همین الان سردرد و حالت تهوع دارم.. چیش خطرناکه؟! سابقه دارم اخه،گاهی اینجوری میشم

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️