2777
2789
عنوان

خانه تکانی عید

3616 بازدید | 32 پست

بچه ها شما از کی شروع میکنید؟

من همیشه باید ۱۵ اسفند کارام تموم بشه و خریدام دوهفته آخر عیده. 

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخورد زود نیست برای این تاپیک😶

نه زود نیست برای کساییکه مثل من دست تنهان و بچه کوچیک دارن و هروز فقط یکساعت برای خونه تکونی وقت دارن باید از بهمن شروع کنم. 

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

من دلم میخواد بهمن ماه همه کارام تموم شه و از حال و هوای اسفند فققققط لذت ببرم و بس😍

عاشق اسفندم

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
به نظرتون فرشارو  کی بدم قالیشویی که هول هولکی نشورن و زودم تحویل بدن؟ دم عید تمیز نمیشورن

اخرای بهمن یا اوایل اسفند

به نظرتون فرشارو  کی بدم قالیشویی که هول هولکی نشورن و زودم تحویل بدن؟ دم عید تمیز نمیشورن

همون اول اسفند بده بشورن

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀
من دلم میخواد بهمن ماه همه کارام تموم شه و از حال و هوای اسفند فققققط لذت ببرم و بس😍 عاشق اسفندم

افرین. دقیقا هدفم همین بود.