2777
2789
عنوان

تجربه عجیب از یه خطای عجیب

196 بازدید | 7 پست

سلام من رفتم سونوگرافی گفت یه ساک حاملگی ۵ هفته تو لوله سمت چپ مشاهده می شه

نامه بستری برای سقط داد حالم داغون داغون بود هر دارویی رو شروع کردم به خوردن به امید این که سقط بشه البته بهم گفته بودن این داروهای خونگی جنین داخل رحم رو سقط می کنه نه تو لوله. ولی اونقدر داغون بودم که به یه امید واهی دوست نداشتم برم بیمارستان شایدم خواست و حکمت خدا بود نمی دونم

شنبه رفتم بیمارستان که دیگه کارهای سقط رو تو بیمارستان انجام بدن فرستادنم سونو گفت هیچ ساک بارداری تو لوله ها نمی بینم تو لوله ساک بارداری اصلا نداری

ولی داخل رحم چهار تا ساک بارداری مشاهده شده

اما هیچ کدوم فتال پل نداره😢😢😢😢 و یکی از ساک ها دفرمه شده

این که هیچ کدوم جنین نداره به کنار اما خب می دونید من حس می کنم تاثیر خوردن اون داروهاست که جنین ها شکل نگرفته شایدم دارم خودم رو شماتت می کنم.

دارو میخوردی که 4تا کیسه بارداری داشتی؟ 

عزیزم شما که چندین بار این اتفاق افتاده براتون بهتره جدی تر دنبال درمان باشین و علتشو متوجه بشین

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو میخوردی که 4تا کیسه بارداری داشتی؟  عزیزم شما که چندین بار این اتفاق افتاده براتون بهتره ...

نه هیچ دارویی نخوردم چون دکترم بهم استراحت داده بود اصلا قرار بر اقدام نداشتم یکبار نمی دونم چی شد که به اصرار همسرم قبول کردم می گفت بدون دکتر و دارو  همون طوری که خدا به همه بچه می ده ما هم همونجوری ازش بخوایم اصلا نمی دونم چی شد اونش مهم نیست مهم عذاب وجدان منه 

ممکنه بخاطر اون داروهای خانگی جنین شکل نگرفته باشه؟

نه هیچ دارویی نخوردم چون دکترم بهم استراحت داده بود اصلا قرار بر اقدام نداشتم یکبار نمی دونم چی شد ک ...

فکر نکنم، منم برای سقط کلی زعفرون و داروی گیاهی خوردم ولی الان خداروشکر دخترم سالم و سلامت. همه چیز دست خداس گلم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فکر نکنم، منم برای سقط کلی زعفرون و داروی گیاهی خوردم ولی الان خداروشکر دخترم سالم و سلامت. همه چیز ...

نوقتی هر کی هر حاجتی داره بگه براش آیت الکرسی می خونم

می شه برای تشکیل جنین و قلب جنین های من هم آیت الکرسی بخونی می شه آیت الکرسی بخونی هر چهارتاشون جنین و قلب داشته باشن دکتر بهم هپارین هم داده دعا می کنی برام برام آیت الکرسی می خونی؟

فکر نکنم، منم برای سقط کلی زعفرون و داروی گیاهی خوردم ولی الان خداروشکر دخترم سالم و سلامت. همه چیز ...

می دونم غیر ممکنه ولی برای خدا که غیر ممکن وجود نداره خودم از دکتر خواهش کردم بهم هپارین بده گفت احتمال تشکیل قلب و جنین هر چهارتاشون نزدیک ۵ درصده می شه ازت خواهش کنم دعام کنی لطفا لطفا لطفا

می دونم غیر ممکنه ولی برای خدا که غیر ممکن وجود نداره خودم از دکتر خواهش کردم بهم هپارین بده گفت احت ...

انشالله به خواسته دلت میرسی گلم، امیدت به خدا باشه