2777
2789

از معجزاتی که به برکت امام حسین و شهدای کربلا و محرم و ائمه براتون شده، برامون تعریف کنید.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شفای شوهرم داستانش طولانیه و حضرت ابوالفضل پسرمو داد بهم اینم داستان داره🥺

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
شفای شوهرم داستانش طولانیه و حضرت ابوالفضل پسرمو داد بهم اینم داستان داره🥺

اگه دوست داری بگو جانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضانت بچم و در اوج ناامیدی اصلا هیچ رقمه نمیشد از توسل به حضرت زهرا گرفتم.در حقم خانومی کرد تا ابد مدیونشم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
حضانت بچم و در اوج ناامیدی اصلا هیچ رقمه نمیشد از توسل به حضرت زهرا گرفتم.در حقم خانومی کرد تا ابد م ...

توسل به مادر پهلو شکسته   

اگه دوست داری بگو جانم

شوهرم شب عاشورا تو مسجد با دوستاش میخندیده همون شب امام حسین بهش میگه برو تو از ما نیستی دیگه مریض میشه معده درد وحشتناک شوهرم خودش می‌فهمه برای چی اینجوری شده یک سال بعد شب عاشورا امام حسین بهش میگه همچین نذری بکن دیگه شوهرم هر سال نذرمون ادا می‌کنه و خوب میشه خداروشکر

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
شوهرم شب عاشورا تو مسجد با دوستاش میخندیده همون شب امام حسین بهش میگه برو تو از ما نیستی دیگه مریض م ...

چه عجیب 

من از آقای خوبم امام جواد(ع)معجزه گرفتم. یه مساله خیلی عجیب غریب و محالی بود که سه سال گذشته و من برمی گردم عقب میگم یعنی واقعا شد؟ هرروز به ایشون فکر می کنم، قربونشون برم. آقای خووبم آقای مهربااانم

پسرمو بهت بگم پشت سر علم داشتم راه می رفتم روز تاسوعا بود پسر دو ماهه اقواممون تو بغلم بود به علم نگاه کردم گفتم حضرت ابوالفضل سال دیگه یک پسر اینقدی داشته باشم اسمشو میزارم ابوالفضل سال دیگه پسرم  بغلم بود پشت سر علم راه میرفتم و اسمشم ابوالفضله

چه عجیب 

خب واقعا شوهرم اعتقاد داره ولی اون شب تحت تأثیر دوستاش میخندیده چون یک جور بی احترامی میشه به امام حسین زبونم لال بعدشم شوهرم واقعا پشیمون بود

چجوری توسل کردین

معلوما با نذر کردن و هدیه کردنش به یکی از امامان یا اهل بیت روایت داریم وقتی حضرت زینب اسیر شده بودن یه کاروان مسئول انتقال اونا به شام بودن و نباید با حضرت زینب س و همراهانشون خوش رفتاری می کردن سر پرست کاروان در طول مسیر بهشون زیاد سخت نگرفت و خوش رفتار بود وقتی کاروان رسید به شام حضرت زینب طلا هاشو در آورد و داد به سرپرست کاروان 

سرپرست کاروان پرسید چرا طلا ها رو دادین حضرت فرمودن این به سبب خوش رفتاری شما در طول مسیربا ما بود هر کس که به ما خوبی برساند ما چند برابر آن خوبی را به او باز می گردانیم 

چجوری توسل کردین

معمولا با نذر کردن و هدیه کردنش به یکی از امامان یا اهل بیت روایت داریم وقتی حضرت زینب اسیر شده بودن یه کاروان مسئول انتقال اونا به شام بودن و نباید با حضرت زینب س و همراهانشون خوش رفتاری می کردن سر پرست کاروان در طول مسیر بهشون زیاد سخت نگرفت و خوش رفتار بود وقتی کاروان رسید به شام حضرت زینب طلا هاشو در آورد و داد به سرپرست کاروان 

سرپرست کاروان پرسید چرا طلا ها رو دادین حضرت فرمودن این به سبب خوش رفتاری شما در طول مسیربا ما بود هر کس که به ما خوبی برساند ما چند برابر آن خوبی را به او باز می گردانیم 

من از آقای خوبم امام جواد(ع)معجزه گرفتم. یه مساله خیلی عجیب غریب و محالی بود که سه سال گذشته و من بر ...

چه نذری کردین ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩