2777
2789
عنوان

جواب قانع کننده میخام

163 بازدید | 13 پست

بچه ها (برحسب صمیمیت و عادت ایرانی ها میگم بچع ها)

وگرنه من سن کمی دارم

اصل مطلب اینه ک من خواستگارای زیادی دارم و دوستان همسن من متاسفانه بعضیاشون ازدواج کردن

ولی بعضی اوقات منم میگم برم و ازدواج کنم اما گاهی میگم بمونم چیزایی ک دلم میخاد تو زندگی مجردیم تجربه کنم و تجربه کنم تا وقتی رفتم خونه شوهر چیزی ام نداشتم استقلال فکری داشتع باشم

من سنم کمه اما پای درد و دل خانومای 50 ساله هم نشستم روانشناس خوبی ام😂

ولی خب نمیدونم  بمونم پشیمون میشم یا اگ برم؟

بیشتر نظرمه بمونم

بعضی اوقات بعضیا میگن الان شوهر نکنی موقعت خوب داشت نری بعدن برات پیش نمیاد

ولی قسمت و علاقس ب نظرم

نظر شما چیه؟

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨

بمون

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟

ازدواج بلوغ فکری میخواد

و انتخاب درست

اگ طرف مقابلت آدم درستی باشه و بهت بخوره میتونی باهاش جوونی کنی

در کنار زندگی مشترک به خیلی از اهدافت برسی ‌و خیلی چیزای دیگ

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بمون, خودتو بساز, از زندگیت لذت ببر, برو مسافرت و نهایت ازدواج کن هیچ وقت واسه ازدواج دیر نیست 

قبول ندارم

از یه سنی به لعد انتخابات محدود تر میشن

میرسی به جایی که شابد تهش مجبدر شی از خیلی ملاکات بگذری چون دیگ آدمای زیادی طرفت نمیان و از بین همونا باید یکی رو انتخاب کنی.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

قبول ندارم از یه سنی به لعد انتخابات محدود تر میشن میرسی به جایی که شابد تهش مجبدر شی از خیلی ملاک ...

من ٣٨ سالگی ازدواج کردم, البته قبلش دوست بودیم ,,  اتفاقا وقتی دنیا دیده میشی پخته میشی بیشتر از ادواجت راضی هستی

من ٣٨ سالگی ازدواج کردم, البته قبلش دوست بودیم ,,  اتفاقا وقتی دنیا دیده میشی پخته میشی بیشتر ا ...

خب شما دوست بودی، ینی از قبل طرفت باهات بوده‌

همیشه هم اینطور نیست

بمون, خودتو بساز, از زندگیت لذت ببر, برو مسافرت و نهایت ازدواج کن هیچ وقت واسه ازدواج دیر نیست 

نظر خودمم همینه ولی گاهی دیگران حرفایی میزنن آدم دودل میشه 

چند سالته؟ ازدواج بلوغ فکری میخواد و انتخاب درست اگ طرف مقابلت آدم درستی باشه و بهت بخوره میتونی ...

عزیزم دقیقن یکی از تفاوت های من با سایر دوستانم اینکع ک دوس پسراشون ب بلوغ فکری نرسیدن و باهاشون تو رابطه ازدواج ک جای خود و من احساس میکنم با اینکه شاید بیشتر شرایطی ک خانومای متاهل ندارن و داشته باشم ولی در وجود خودم اون ۱۰۰ درصد نیست و دلم میخواد به اصطلاح بزرگ شم فلن

قبول ندارم از یه سنی به لعد انتخابات محدود تر میشن میرسی به جایی که شابد تهش مجبدر شی از خیلی ملاک ...

حرف شما هم درسته بنده سن زیاد و ندارم ولی خب احساس میکنم هنوز نمیتونم کسیو کنارم بزارم و بمونیم باهم