2777
2789
عنوان

یخچال سامسونگ، الجی، دوو یا اسنوا

3972 بازدید | 43 پست

سلام دوستان مادرم یخچالشون خراب شده میخواد بخره بنظرتون کدوم از این ۴‌برند بهتره؟ البته دو قلو یا ساید نمی‌خواد یکی اما چون این همه سال نخریده میگم یچیزی بخره که زود خراب نشه، پولشم زیاد نیست شاید قسطی بخره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه.. سامسونگ البته خیلی گرونه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
الجی بهتره اما مامانمم دوو داره راضیه اسنوا هم خوبه  سامسونگ خیلی تعریفشو نشنیدم حالا بین اون ...

چون ‌گرونه نمیتونن مردم بخرن از کجا بیاره تعریف کنه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

شده وام صد درصد بردارید ولی الجی بخرید نه دوو و اسنوا

هردو اشغالن...هردو رو هم یه کارخونه میزنه ...گروه صنعتی انتخاب

من تو اطراف دو نفر اسنوا و دوو داشتن بعد از چهار سال تعمیرکار لازم شدن ...جالبه دو تا محصول هم داشتن هر دو مشکل داشت ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مایکروفر و یخچال

امید آخرین چیزیست که میمیرد

مارک دیگه مهم نیس همش قلابی شده اصل نیس که فقط پول مارکش میدی همون ایرانیا هم چندین سال بدون عیب کار میکنه ما یخچال ایرانی داشتیم بعد از ده سال سالم بود دوماه پیش خودمون عوضش کردیم وگرنه سالم بود الآن که دیگه ایرانیا هم پیشرفت کردن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار