2777
2789
عنوان

یه کوچولو حرف

144 بازدید | 9 پست

بعضی از متن های خانوم های اینجارو میخونم واقن ناراحت میشم من خودم مجردم ولی سرگذشت و زندگی ادم هارو دوس دارم بدونم 

و ببینم با خودم میگم فلان کس ک اینو میگه چجوری میتونه هنوز پای زندگیش بمونه اگ من باشم اینکارو نمیکنم طلاق و فلان ولی با همه اینا بعضی اوقات شرایط جوری رقم میخوره ک خودت میشی مثل همون ادمی ک شاید حرفاشو باور نکردی خواستم بگم اگ راهکاری یا چیزی میدین یا حرفی میدین موجب رنجش طرف نشین خودتونو بزارین جاش

یاعلی 🧡

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از حرفا گفتنش آسونه.تو عمل سختی ومشکلات خودشو داره..مثل طلاق.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
اگر رنجش باعث نجات بشه چی ؟

اینو هستم زیاد😂

ولی بعضی ادما با رنجش و حرفا جوری ب هم میریزن ک تصمیم خودشون اگ درستم باشه راه اشتباه و میرن

بعضی از حرفا گفتنش آسونه.تو عمل سختی ومشکلات خودشو داره..مثل طلاق.

دقیقن حرفم همین بود عزیزم

ما حرفامون و نظرامون طبق زندگی هایی ک دیدیم و دیدمون اونقدرا باز نبودع همه چیو درک کنیم

طلاق مخصوصن در ایران خیلی بده ولی ب پای زندگی خسته کننده نمی ارزه 

دقیقن حرفم همین بود عزیزم ما حرفامون و نظرامون طبق زندگی هایی ک دیدیم و دیدمون اونقدرا باز نبودع هم ...

آره خب.مثلا تا میگن شوهرمون فلانه بهمانه؛ میگن فقط طلاق.

انگار شده نقل ونبات محافل.

عقیده ی من اینه؛ وقتی تو زندگیت همه راه رو رفتی وبه جایی نرسیدی، خونه ی آخر طلاقه.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
آره خب.مثلا تا میگن شوهرمون فلانه بهمانه؛ میگن فقط طلاق. انگار شده نقل ونبات محافل. عقیده ی من این ...

عقیدم با عقیدت موافقه 😄💛