2777
2789
عنوان

خانوما کیا عفونت امونشونو بریده بیاین یه راه حل بدم از شرش خلاص بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق این دستور به مدت سه هفته عمل کنین شک ندارم که خوبه خوب میشین پوشیدن لباس زیر گیاهی پلاستیک و ...

شما علایمتون چی بود؟

قارچ بود یا باکتری؟

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

بگو خدا خیرت بده من پنج ساله خارش امونمو بریده دیگه دکترا که خوبم نکردن یکی دوهفته هم هست زیردل د ...

همین قرصی که گفته اسی حتما حتما بگیر حتی با خوردن اولیش خوب میشی 

💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞

ببخشیدیکی ازلب های بزرگ واژنم خیلی میخاره چی بزنم خوب شه؟؟یعنی ازعفونت؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
کمت میومد تو پست اول بگی؟؟؟

خب حواسم نبود من اونقدر تو نی نی سایت فعال نیستم که بدونم چه روشی بهتره اینم واسه اینکه میدونم چقدر درد بدیه گفتم بیام بذارم حداقل چندنفر هم خوب بشن کلی ثواب داره

دقیقا  منم بعد زایمانم عفونت داشتم اونم خیییلی بد بو بود سه روز پشت سر هم دودشو دادم شکر خدا خ ...

من حالم اصلا خوب نبود دکتر گفت باید فریزکنی فقط یه بار استفاده کردم خیلی خوب بود

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍