2777
2789

چن ماه پیش تو یکی از اپ های چت دائم درباره یه گناه کبیره می پرسیدم(می گفتم آیا گناه رو توبه داره یا نه؟) واقعا دغدغه پیدا کردن جوابش رو داشتم وقتی کسی می گفت خدا می بخشه با ناراحتی حذفش می کردم و وقتی میگفت نه بده نمی بخشه تایید و تحسین می کردم چرا که اعتقاد داشتم نباید بخشیده شه  البته برام مهم نبود که با این سوال کسی بیاد این گناه کبیره انجام بده ولی بعدش فهمیدم که میگن اعمال به نیت هاست و هر کس کسی را به گمراهی دعوت کند و او به خاطرش و به پیروی ازش اون کار انجام ده گناهش برا هر دو می نویسن

الان یعنی سوال و رفتار بالایی ام یعنی دیگران دعوت به گمراهی دعوت کردم؟آخه واقعا نیتم پیدا کردن جوابم و رفع دغدغه ام بود(حتی برای سوالم گریه می کردم) و البته برام مهم این بود که من انجام ندم دیگران اینکه بکنن نکنن اصلا برام مهم نبود چون فکر می کردم هر کس مسئول عمل خود هس؟ گناهش رو من حساب میشه؟ 

La

چه دغدغه هايي دارين والله

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

چه دغدغه هایی تو زندگیتون دارین اون پیچ بخاری کم کن گاز به بقیه برسه حالا بعدا درمورد بقیه ش حرف میزنیم

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دغدغه هايي دارين والله

واقعا 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

سخت توضیح دادی چه گناهی بوده

چیو تشویق کردی 

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

دقیق متوجه نشدم،یعنی دیگران رو از رحمت خدا ناامید کردی؟اگر اره که بله گناه کردی

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

خب شما که اصرار داشتی گناه بزرگیه و بخشیده نمیشه.

چرا باید دیگران به خاطر این اعتقاد شما به سمت اون گناه برن؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چه دغدغه هایی تو زندگیتون دارین اون پیچ بخاری کم کن گاز به بقیه برسه حالا بعدا درمورد بقیه ش حرف میز ...

چه منطقی!

دغدغه گناه نکردن و حق الناس به دوش ادم نبودن مهمترین دغدغست

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

فکر کنم وسواس فکری شدید دارین. در ضمن گناه کبیره رو هم اگه واقعا از ته ته دل ادم پشیمون باسه و توبه و استغفار کنه و دیگههیچوقت اون کارو تکرار نکنه خدامیبخشه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خب شما که اصرار داشتی گناه بزرگیه و بخشیده نمیشه. چرا باید دیگران به خاطر این اعتقاد شما به سمت اون ...

آره گل گفتی دختر خب منظور منم درست همینه 

راستش ولی وقتی کسی در جواب سوالم میگفت خدا میبخشه از عصبانیت چت رو پاک میکردم و میرفتم بعدا که به دوستم گفتم گفت پس چرا قبلش نگفتی بده که بعدا به خاطر اون سوالت نره گناه انجام نده منم در جواب گفتم خب اگه دیده که من چت رو پاک کردم لابد فهمیده که به خاطر اون حرفش بوده که پاک کردم و مصر بودم بده و بخشیده نمیشه نظر داری ؟

La

چه منطقی! دغدغه گناه نکردن و حق الناس به دوش ادم نبودن مهمترین دغدغست

😊 مگه حرف من کمتر از حق الناس بود ؟

زنده رو تو این دنیا دریابید بعد به فکر آخرتتونم باشید

😊 مگه حرف من کمتر از حق الناس بود ؟ زنده رو تو این دنیا دریابید بعد به فکر آخرتتونم باشید

نمیشه همزمان هم زنده هارو دریابیم هم به فکر اخرتمون باشیم؟اصلا مگه اینکه حق الناس نکنیم و زنده هارو دریابیم به خاطر اخرتمون نیست؟

چه منافاتی دارن باهم که تا یه چیزی میشه میگید وای چه دغدغه هایی!!!کار درستی نیست

اگر تاپیک زده دغدغش بوده و برای خودش مهمه 

نمیشه همزمان هم زنده هارو دریابیم هم به فکر اخرتمون باشیم؟اصلا مگه اینکه حق الناس نکنیم و زنده هارو ...

درباره جواب به یکی از نظرات بالایی نظری داری عزیزم؟؟

La

اره دغدغه ش بود درست میگی ببخشید من نباید نظر میدادم چون دغدغه من نیست اشتباه از من بود من دغدغه های ...

خب الان برای رفع این دغدغه ها به غیر از تندی و تیکه و متلک به دیگران در سهم خودتون قدمی هم برداشتید یا صرفا فقط جنجال راه انداختید که اینا دغدغه هاتونن؟!

هر چند اینا هم منافاتی با بقیه دغدغه ها نداره،هر چیزی به جای خودش

مثلا شما که وسط این حجم دغدغه تاپیک مو زدید باید شماتت بشید؟!

بهتره به جای غر زدن و سیاه نمایی تلاش کنیم در کنار هم کشورمونو بسازیم،از خودمون شروع کنیم

درباره جواب به یکی از نظرات بالایی نظری داری عزیزم؟؟

کدومشو میگی گلم؟در کل اگر فکر میکنی گناهی کردی و الان پشیمونی یا عذاب وجدان داری خود همین توبه هست

خدا هم رحمان و رحیمه میبخشه