2777
2789
اره ما الان خونه پدرشوهرم هستیم لوله های ما از شدت سرما یخ بسته الان گاز نیست تو یک خونه 3در 4 6نفر ...

خدا ازشون نگذره 

بعد بعضی کاربرا میگن همین که امنیت داریم خداروشکر

اَِیَِمَِـَِہَِ و جَِهَِنَِمَِ تَِرَِسَِتَِنَِ چَِمَِاَِنَِ اَِیَِرَِـَِہَِ بَِهَِشَِتَِهَِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ديگه  فقط عكس فلان كس رو بذار رو پروفايلت ،حله  ما همه منافق هستيم از نظرشون

دقیقا یه چند نفری هستن هر جور فوشی هم به کاربرا میدن 

اَِیَِمَِـَِہَِ و جَِهَِنَِمَِ تَِرَِسَِتَِنَِ چَِمَِاَِنَِ اَِیَِرَِـَِہَِ بَِهَِشَِتَِهَِ
خدا ازشون نگذره  بعد بعضی کاربرا میگن همین که امنیت داریم خداروشکر

وضعیت ما که خیلی بده بعضی ها بچه کوچیک1ساله دارن یا پیک نیک ندارن که غذا بپزن یا وسایل برقی پلوپز و..ندارن

دور دور ايناست خواهرم  ان شاء الله من يكي بميرم راحت شم

خدا نکنه 

ماها بمیرم این مغز فندقی ها بمونن 

وضعیت ما که خیلی بده بعضی ها بچه کوچیک1ساله دارن یا پیک نیک ندارن که غذا بپزن یا وسایل برقی پلوپز و. ...

منم الان نوار بهداشتی ندارم 

تف تو این زندگی 

ما خوزستانیم هوا سرده ولی نه در حد شما

والا ما هم چند روزه فقط در حد یکی دو ساعت بخاریا رو روشن میکنیم خونه گرم بشه بعدش خاموش میکنیم

گفتیم ما زیاد سردمون نمیشه بخاری برقی هم داریم چون اوایل و اواخر سرما بخاری گازی روشن نمیکنیم اینقد گرمه

همیشه برقی داریم

انشالله مشکلتون حل بشه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱