2777
2789

فردا وارد هفته 11 میشم . 4 گیلو کم کردم نه آب میتونم بخورم نه میوه نه غذا . هلاک شدم از تهوع و بالا آوردن و بزاق زیاد. پس کی میگزره این روزا. هفته شش شروع شده . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۹ هستم انگاری حال منو وصف کردی دیشب چقد گریه کردم اب خوش از گلوم پایین نمیره.هرچی میخورم ...

من قرص دمیترون خوردم یبوست شدم . قرص ب شش میخورم . قرص پنتو پرازول میخورم . سرم میزنم توش آمپل ب شش میریزم . انگار نه انگار 

مال من هفته هفت شروع شد هرروز یا یک روز درمیان زیر سرم حتی برا قرصام ابم نمیتونستم بخورم تا خونریزی معده و بستری هم رفتم چهار کیلو کم کردم🤕تکون میخوردم خون بالا میاوردم از هجده هفته کمترشد ولی تا آخر بارداری همچنان گاهی بودمیترسیدم بعد زایمان هم تموم نشه 🥲

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

من ۳بار باردار شدم حسرت ب دل ی حالت تهوع. مثل تو فیلم ها. در عوض مامانم و آبجی بزرگم میگفتن هلاک شدن از بد ویار بودن. منم هرچی جلو میاومد میخوردم یعنی اوایل بارداری لاغر لاغر آخر بارداری تانکر شده بودم  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

کاش من هم تهوع بارداری بگیرم همشو به جون میخرم 😌

وای نگو توروخدا من دلم میخواد بشینم مفصل غذا بخورم . نمیدونی چقدر عطش دارم دلم میخواد یه لیوان اب بخورم بدون استرس