2789

فردا وارد هفته 11 میشم . 4 گیلو کم کردم نه آب میتونم بخورم نه میوه نه غذا . هلاک شدم از تهوع و بالا آوردن و بزاق زیاد. پس کی میگزره این روزا. هفته شش شروع شده . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هفته ۹ هستم انگاری حال منو وصف کردی دیشب چقد گریه کردم اب خوش از گلوم پایین نمیره.هرچی میخورم ...

من قرص دمیترون خوردم یبوست شدم . قرص ب شش میخورم . قرص پنتو پرازول میخورم . سرم میزنم توش آمپل ب شش میریزم . انگار نه انگار 

مال من هفته هفت شروع شد هرروز یا یک روز درمیان زیر سرم حتی برا قرصام ابم نمیتونستم بخورم تا خونریزی معده و بستری هم رفتم چهار کیلو کم کردم🤕تکون میخوردم خون بالا میاوردم از هجده هفته کمترشد ولی تا آخر بارداری همچنان گاهی بودمیترسیدم بعد زایمان هم تموم نشه 🥲

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

من ۳بار باردار شدم حسرت ب دل ی حالت تهوع. مثل تو فیلم ها. در عوض مامانم و آبجی بزرگم میگفتن هلاک شدن از بد ویار بودن. منم هرچی جلو میاومد میخوردم یعنی اوایل بارداری لاغر لاغر آخر بارداری تانکر شده بودم  

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

کاش من هم تهوع بارداری بگیرم همشو به جون میخرم 😌

وای نگو توروخدا من دلم میخواد بشینم مفصل غذا بخورم . نمیدونی چقدر عطش دارم دلم میخواد یه لیوان اب بخورم بدون استرس