2777
2789
همه اینا دروغه.   اما استارتر یه چیزی بگم.  سره بچه دومم فکر میکردم دختره، آخرای اسفند بو ...

دست ها دخترم سفید سفید هست اما صورتش زیاد سفید نیس دوماه هست احتمال داره شبیه دست بشه صورتش پاهاش سفیده

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ ساعت معطل شدم طبیعی زایمان کنم هرکار کردیم نشد😃درآخر سزارین شدم

منم بجه اولم ۳ کیلو بود به زور زایمان کردم ۶ صب تا چهار بعد از ظهر من درد کشیدم .دومی ۳و نیم ۷ عصر تا ۲ شب آخرش سز شدم. 😅😅ما زن این کارا نیستیم .زن هم زن های قدیم

منم بجه اولم ۳ کیلو بود به زور زایمان کردم ۶ صب تا چهار بعد از ظهر من درد کشیدم .دومی ۳و نیم ۷ عصر ت ...

آره والا...تو بیمارستان خصوصی با کلی امکانات نتونستیم😃حالا قدیم تو خونه زایمان میکردن

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
انقدر استرس دارم شنبه باید سز بشم 

استرس نداشته باش.  فقط پمپ درد یادت نره.  من نمیدونستم پمپ درد چیه اون موقع خیلی سختم بود. سرچ کن همین نی نی سایت نظرهارو در موردش بخون خیلی راضی هستن خانما.  اگه استفاده کردی پمپ در به منم خبر بده خوب و بدشو چون باردارم میخوام این بار بگیرم اینو.

یالا این روزها هم برف باریده شکر خدا، بجنبید 😂😂😂حالا اعتقاد به این چیزا هم ندارم. 😁😁

حالا من و شوهرم سبزه هستیم .. فقط دست به دامن خدا شدم هروقت نماز میخونم یکی از دعاهام بعد سلامتی و همه چی اینه سفید باشه🤣🤣

حالا من و شوهرم سبزه هستیم .. فقط دست به دامن خدا شدم هروقت نماز میخونم یکی از دعاهام بعد سلامتی و ه ...

شوهرم سبزه است خودم گندمی. بچه اولم پوستش تیره است حتی تیره تر از باباش. بچه دومم که گفتم مثل برف سفید😁

نه انگار همون برفه کارساز بوده😁

به خدا هیشکی باور نمیکنه این دوتا بچه من برادرن، میگن اینا چرا شبیه نیستن حتی یه ذره اگه برادرن؟؟ میگم نمیدونم نندازیدم تو شک 😁😁