2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=269558338]خداروشکر تنش سالم باشه دخترم 14 ماهشه همش 10 کیلوعه ولی خوب میخوره ایشالا اینم خوب وزن بگیره[/QUOTE]

نگران نباش عزیزم 

دختر باید ظریف باشه😍

من چون پسر بود دوست نداشتم ریزه باشه وگرنه دختر هرچی ظریفتر بهتر

سالم باشن کافیه زیاد پیگیر وزن نباش

انشاالله خدا حفظش کنه براتون

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
سز بودی؟؟ راست گفته دکتر 😂😂

۱۲ ساعت معطل شدم طبیعی زایمان کنم هرکار کردیم نشد😃درآخر سزارین شدم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
ماشالله وزنشون خوب بوده 😍چیزی خوردی واسه وزن گرفتنشون؟؟

اینکه چیزی بخورم که بخوام بچه هام تپل بشن نه.. ولی کلا خوش خوراک بودم. ویارم میوه بود،پرتقال ،سیب سرخ ،  مخصوصا انار.. سبزیجات خیلی میخوردم. قرص هاو ویتامین های مخصوص بارداری رو نمیتونستم بخورم حساسیت داشتم فورا بالا میاوردم، به خاطر همین شوهرم شیر محلی تازه هرروز می‌آورد به زور به خوردم میداد واسه کلسیم بدنم، شیر دوست نداشتم ولی میخوردم..

ذرت خیلی میخوردم ماهای آخر و آجیل خام.

دوستان من الان ۲۰ هفته و یک روزم ۱۸ هفته رفتم سونو طول سرویکسم پایین بود ۲۸/۸ بود ۱۰ روز استراحت کردم باز دوروز پیش رفتم گفتم شده ۳۱ الانم استراحت و شیاف میزارم چیکار کنم زودتر بره بالا ؟؟🥲

خیلی خوردم. بعد ناپیک زدن ک بچه رو تیره میکنه 😐😐

نه من سر پسرم کلی خوردم سفید سفید

این ها خرافات بنظر من

ژنتیک از غذا خیلی مهم تره 

اگه مثلا همسرتون سبزه باشه خوب بچه هم ممکنه سبزه بشه

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
ینی ۱۲ساعت درد کشیدی؟ دهانه رحمت باز نشده بود؟ 

کیسه آبم پاره شد ساعت ۸ صبح بستری شدم خبری از درد نبود تا ساعت دو

ساعت دو آمپول فشار زدن دردام شروع شد

دهانه رحمم تا ۵ سانت باز شد بعد یکی دو ساعت

اپیدورال شدم ولی دیگه بیشتر از ۵ سانت باز نشد

تا ۸ شب صبر کردیم دیدیم خبری نشد رفتم سزارین

هم هزینه اپیدورال دادم هم سزارین😃

بچها میگن انار بچه رو تیره میکنه راست میگن؟؟؟ 

همه اینا دروغه.  

اما استارتر یه چیزی بگم.  سره بچه دومم فکر میکردم دختره، آخرای اسفند بود برف بارید ،برف خوردم نیت کردم بچم مثل این برف سفید باشه و موهاش مثل شب سیاه. پسر بود اما مثل برف سفید و موهاش مثل شب سیاه و خوشگل،  الان ۹ سالشه محاله یکی ببینش از موهاش تعریف نکنه ماشالله اینقد موهاش خوشگله و خودش سفید. 😄😄😄