2777
2789
عنوان

معجزه استغفار

9489 بازدید | 22 پست

دوستان تا حالا از استغفار معجزه ی خیلی بزرگ دیدین؟ چیزی که واقعا معجزه باشه. یه چیزی که اصلا فکر نمیکردین بشه و محال بود به نظرتون. لطفا لطفا اگه تجربه ای دارین بگین از لحاظ روحی بهش خیلی نیاز دارم مرسی

حسبی الله

استغفار در صورتی درسته ک توبه کنی یا بخودت بیای و سعی کنی اون کارو انجام ندی 

مشخصه دیگه از اسمش یعنی طلب بخشش کردن 

تو قانون جذب خیلی تاکید میکنن بهش حتا ی پاکسازی ازش ساختن پاکسازی هواپونوپونو 

ولی استغفار روحتو پاک میکنه اون کارای گذشتتو سنگینیشو از رو جسمت پاک میکنه

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یجا خوندم ایت ا.. بهجت گفتن وقتی استغفار میکنید راهها براتون باز میشه منم شروع کردم به گفتن این ذکر اینو بگم هیچ ارامشی تو زندگیم نداشتم فقط تشنج بود خداروشکر زندگیم اروم شده و کم کم به چیزهایی که میخواستم و میخوام دارم میرسم هرروزم بابت داشته و نداشته هام شکر میکنم توکل کنید بخدا فقط ازش بخواین شاید زمان ببره ولی فقط اونه که راه گشاست و بس..

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

من یجا خوندم ایت ا.. بهجت گفتن وقتی استغفار میکنید راهها براتون باز میشه منم شروع کردم به گفتن این ذ ...

چقدر حالم خوب شد با کامنتتون عزیز دلم. عزیزم شما چه استغفاری رو میگفتین؟ میشه جمله کاملش رو بهم بگین مرسی عزیزم

حسبی الله
استغفار در صورتی درسته ک توبه کنی یا بخودت بیای و سعی کنی اون کارو انجام ندی  مشخصه دیگه از اس ...

مرسی عزیزم. در مورد تکنیک هواپونوپونو خیلی شنیدم. به نظرتون کدوم رو شروع کنم همین استغفار خودمون یا هواپونوپونو؟ کدومش بهتره؟

حسبی الله
چقدر حالم خوب شد با کامنتتون عزیز دلم. عزیزم شما چه استغفاری رو میگفتین؟ میشه جمله کاملش رو بهم بگین ...

فداتشم خداروشکر 

هیچی همین است استغفرالله یا استغفرالله ربی و اتوب الیه از صمیم قلبت بگو انشاءا.. حاجت روا بشی

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

مرسی عزیزم. در مورد تکنیک هواپونوپونو خیلی شنیدم. به نظرتون کدوم رو شروع کنم همین استغفار خودمون یا ...

همبن یکی ان هردوتاش طلب بخشش میکنی

هواپونوپونو یعنی متاسفم لطفا منو ببخش دوست دارم 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

استغفارنمیدونم امااز شکرگذاری خیلی توزندگیم ارامش اورد هم برکت

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫