2777
2789
عنوان

شوهرم

286 بازدید | 9 پست

شوهرم دیشب بهم میگه چرا خونه مامانم حوصلت سرمیره ولی خونه مامانت نه

منم هیچ جوابی بهش ندادم و نمیدونم چیکار کنم

خب ببین رفت و امد زیاد داریم به خونه مادر شوهرم بعد فته ای یکی دوبار میرم خونه مامانم ... فکر میکردم خانوادش با رفتنم مشکل دارن نگو خودش مشکل داره خب چیکار کنم خونه اونا حوصلم سر میره ولی با مامانن درد و دل میکنم🥲🥲

من چیکار کنم

به شوهرت گفتی حوصلت سر میره 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعیه منم با مامانم میتونم راحت دو ساعت تلفنی خرف بزنم با مادرشوهرم ده دقیقه هم نمیتونم

اخه با مادرم حرف مشترک زیاده کل اقوام رو میشناسیم میتونیم درد دل کنیم هم من هم مامان از مشکلات و مسائل بگیم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

به شوهرت گفتی حوصلت سر میره 

اره سه ماه عروسی کردیم باز من بهش گیر دادم درست شده تو ماه اول میگفتن اصلا خونه نمون بیا اینجا بابا خب منم کار و زندگی دارم من میگفتم میرم اونجا حوصلم سر میره خونه خودمون راحتم

خب طبیعیه منم با مامانم میتونم راحت دو ساعت تلفنی خرف بزنم با مادرشوهرم ده دقیقه هم نمیتونم اخه با ...

خب چی بگم بهش من چون یکم تند خوام اگر جوابشو میدادم قطعا دعوا میکردیم جواب ندادم بعد حالا لجبازیم گرفته و میخوام تصمیم بگیرم که دیگه نگم بریم خونه مامانم هر وقت خودش خواست بریم به نظرت چیکار کنم🥺

خب چی بگم بهش من چون یکم تند خوام اگر جوابشو میدادم قطعا دعوا میکردیم جواب ندادم بعد حالا لجبازیم گر ...

چرا نگی؟چرا الکی کوتاه بیای خب

دعوا که نکن ولی کاش براش توضیح میدادی همه همینطورن دیگه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا نگی؟چرا الکی کوتاه بیای خب دعوا که نکن ولی کاش براش توضیح میدادی همه همینطورن دیگه 

با اینکاراش اعصابمو داعون میکنه بابا رفت و امدم حدی داره یهو دیدی زنگ زدن پاشین بیایین صبحانه پاشین بیایین ناهار حالا من بگم بریم خونه مامانم باشه شب میاییم میریم میگم میخوام یکم زودتر برم یکم بشینم اقا میگه چرا تو خونه مامانت زودتر میری خونه مامانم میگی بریم بریم