2777
2789
ببخشید شما اطلاع ندارید که موقع تحویل چقدر دیگه پول میگیرن ؟؟ من برای همین پیش پرداخت هر چی طلا داشت ...

عزیزم فک کنم حداقل صد تومنی باشه چون الان که قیمتش210 اینا هست دیگه احتمالا تا موقع تحویلم یکم بره بالا

راستی شما تونستید تعیین نمایندگی کنید؟ 

عزیزم فک کنم حداقل صد تومنی باشه چون الان که قیمتش210 اینا هست دیگه احتمالا تا موقع تحویلم یکم بره ب ...

نه هنوز تو پیامک نوشته بود ۲ بهمن ولی هنوز خبری نیست . شما هم خودتون اسم نوشتید هم مادرتون ؟

ما سال ۹۹ پیش فروش تیبا گرفتیم خیلی سود کرد و خوب بود خدا کنه الان هم همینطور باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز تو پیامک نوشته بود ۲ بهمن ولی هنوز خبری نیست . شما هم خودتون اسم نوشتید هم مادرتون ؟ ما سال ...

اولش برا هم خودم نوشتم هم مادرم ولی وقتی اسم خودم در اومد هنوز حساب مامانم بلوکه نشده بود پولو انتقال دادیم چون الان ماشین نداریم نمیتونستم تا سال دیگه برا ماشین صبر کنم

حالا میگن قراره ایران خودرو هم همین طوری بشه ولی تحویل سه ماهه خدا کنه که بشه متقاضیان کمتر میشن خیلی خوبه شاید بلاخره اسم ماهم در اومد

عزیزم اسم من در اومده شما چی؟ 

عزیزم برای ما این پیام اومده اما پول برداشت نشده یعنی چی؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تبریک 🥰اره ما هم پیام برامون اومد یک شنیه تعیین نمایندگی کنید ما ساینا اس بود . فقط خدا کنه تا زمات ...

عزیزم برای ما این پیام اومده اما پول برداشت نشده یعنی چی ؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭