2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درحال ترکم تورخدا بیا بهم کمک کنیم  توچرا میخوردی؟ من الان دکترم نصفش کرده امرور اولین ر ...

من استرس میگرفتم شبا ... کابوس میدیدم .. غم شدید داشتم ،

نه ماه باید میخوردم، قطع میکردم ک شهرم رو عوض کردم، برا همین یک ماه بیشتر خوردم

ده ماه ک شد ب دکترم دسترسی نداشتم، پیش ی دکتر دیگه رفتم گقت این ب شدت خفیفه ، همینجوری قطعش کن

منم از همون شب دیگه نخوردم، دو هفته بعدش به شدت حالم بد شد داشتم میمردم .. رفتم دکتر گفت به خاطر همون قرصه ، دوباره شروع کردم تصمیم گرفتم خودم ترک کنم🥲

هی کم و زیاد میکردم هروقت حالم بد میشد باز میخوردم و ... واقعا سخت بوددد مخصوصا ک ب دکترم دسترسی نداشتم

الان یک چهارم میخورم 

الان چطوریه حالت؟من دارم ازترس سکته میکنم

برا چی میترسی؟ چقد مصرف کردی؟

کلا ی مقدار استرس طبیعیه موقع ترک .. اگه تازه کم کردی دوز مصرفی تو، خیلی علائم نشون میده ولی اروم اروم کم میشه

اولش کلا اینجوریه که حس میکنی کل علائمت برگشته

برا چی میترسی؟ چقد مصرف کردی؟ کلا ی مقدار استرس طبیعیه موقع ترک .. اگه تازه کم کردی دوز مصرفی تو، خ ...

برااینکه ی بار ی روز درمیونش کردم حالم بدشد مجبورشدم ازاول شروع کنم واقعا دیگ نمیخام خستم ازقرص خوردن دوساله دارم قرصای مختلف میخورم ۶ماهه مداوم اینو خوردم البته قبلشم خورده بودم ولی نمیدونم چقد،همه میگن ترکش خیلی سخته حتی شاید مجبورباشی تاآخرعمربخوری براهمین ترسیدم

واقعا خداچرا ماهارو نمیبینه😞

برااینکه ی بار ی روز درمیونش کردم حالم بدشد مجبورشدم ازاول شروع کنم واقعا دیگ نمیخام خستم ازقرص خورد ...

ببین نترس ، وقتی به یک چهارم برسی ایشالا، میبینی که اوننننقدم سخت نبود

اوناییکه میگن خیلی سخته شاید باید تا اخر عمز بخوری، مخصوص کساییه ک درمان نشدن با این قرص

قرص رو یاید تا شیش ماه بعد از مدتی که حس میکنی حالت کامل خوبه مصرف کنی، اگر زودتر قطع کنی علائمت برمیگرده ... وقتی دکتر بهت گفته قطع کن پس میتونی دیگه قطعش کنی به حرف بقیه کار نگیر

بعدم یک روز در میون مرحله ی آخرشه ... اول باید نصف کنی هرروز بخوری

بعد یک چهارم هرروز

بعد یک چهارم یک روز درمیون

ببین نترس ، وقتی به یک چهارم برسی ایشالا، میبینی که اوننننقدم سخت نبود اوناییکه میگن خیلی سخته شاید ...

الان کامل خوبی؟تورخدا برامن دعا کن 

دکتر بمن ی ورق داده الان گفت نصفش کن هرروز بعد ازیه هفته یه روز درمیون

برااینکه ی بار ی روز درمیونش کردم حالم بدشد مجبورشدم ازاول شروع کنم واقعا دیگ نمیخام خستم ازقرص خورد ...

بعدشم یک قرص کوچولوعه دیگه ... نگران نباش مهم اینه حالت خوب باشه ... فوقش دو سال حتی بخوری بعد آروم آروم قطع کنی .

الان کامل خوبی؟تورخدا برامن دعا کن  دکتر بمن ی ورق داده الان گفت نصفش کن هرروز بعد ازیه هفته ی ...

نه کامل خوب نیستم شبا یه مقدار استرسم میگیره سعی میکنم بهش فکر نکنم ...

برات دعا میکنم توهم برا من دعا کن🥲💛

نه کامل خوب نیستم شبا یه مقدار استرسم میگیره سعی میکنم بهش فکر نکنم ... برات دعا میکنم توهم برا من ...

استرس هیچ من سرم سبک میشه یهو حس میکنم توسرم خالی میشه استرس نمیگیرم استرسیم اگ بگیرم بخاطر ترس از علائم ترک هست

استرس هیچ من سرم سبک میشه یهو حس میکنم توسرم خالی میشه استرس نمیگیرم استرسیم اگ بگیرم بخاطر ترس از ع ...

آره اوایلش منم اینجوری میشدم ... مثل وقتی که یه چیز سرد میخوری مغزت یخ میکنه🤦🏻

آره اوایلش منم اینجوری میشدم ... مثل وقتی که یه چیز سرد میخوری مغزت یخ میکنه🤦🏻

مث وقتایی ک از روی تاب هلت میدن یخو دلت حالی میشه تصور کن مغزت اونجوری بشه

الان علائم جسمی نداری؟

مث وقتایی ک از روی تاب هلت میدن یخو دلت حالی میشه تصور کن مغزت اونجوری بشه الان علائم جسمی نداری؟

آره دقیقا ..

چرا بهم یکم شوک وارد میشه بعضی وقتا ، ترسو شدم ی مقدار😑

میخوام برم گل گاو زبونو دمنوشای آرامش بخش بگیرم که باز مجبور نشم قرص بخورم