یه ساله تصمیم دارم برم طبقه بالای مادرشوهرم تا اجاره ای که میدیمو پس انداز کنم ولی شوهرم به هیچ عنوان راضی نمیشه دلیلشم اینه که چون واسه ازدواج ما مخالف بودن و شوهرم سرخود منو گرف ولی خب نمیدونم این چه ربطی به اون داره. خلاصه اونروز پیش مادرشوهرم اینا مطرح کردم بعد خواهر شوهرم برگش به باباش گف که بچه ها میخوان بیان طبقه بالا اگه اجازه بدی. ولی پدرشوهرم نه اره گف نه نه فقط سکوت کرد. البته مادرشوهرم و خواهرشوهرم از اول اصرار دارن که بیایین پیش ما اجاره ندین. بنظرتون اگه مخالفت کردن من چه واکنشی داشته باشم؟؟؟شما بودین چجوری رفتار میکردین خواهش میکنم جواب بدین خانما من یکم بلد نیستم
یکی هم که شوهرش میگه نه خودش میخواد بره خودشو بندازه تو چاه.
خدایا حکمتتو شکر😑😕😐
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤