2777
2789

سلام خانوما من 17هفتمه 5روزمه عصری یکم خوابیدم بعد یهو با شکم درد شدید بیدار شدم که بعد 5دقیقه اروم شد بعد اون بازم شکم درد دارم اما زیاد نیست فقط شیاف استامینوفن دارم تو خونه میتونم استفاده کنم

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروژسترون کارش یه چیز دیگه س استامینوفن کارش یه چیز دیگه س قاصن ربطی به هم ندارن نزاری ها

همسرم زنگ زد اورژانس گفت میشه شک کردم انگاری طرف حالیش نشد چی گفت بهش

گفتم شاید شکم دردم رو اروم کنه

برای درد میخوای بزاری استامینوفن ولی شیاف پروژسترون کاربرد دیگه ای داره ...استامینوفنت بدون کدئین و دویست باشه 

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
دوتاش شیافه🤣 خدایی استارتر الان اگه بیزاکودیل داشتی میرفتی اونو بزاری؟!

اورژانس گفت مشکلی نداره من شک کردم طرف خواب بود انگار😐😕

پروژسترون کارش اینه جای بچه سفت کنه و دوراز جون از سقط و زایمان زود رس جلوگیری میکنه 

درصورت اینکه توی بارداری نیاز به استامینوفن باشه اونم برای تب استامینوفن ۳۲۵مجازه 

نه اینکه سرخود شیاف استامینوفن بزنی

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
ن ب هیچ وجه بدون مشورت با دکتر از هیچ قرصی خودسرانه استفاده نکن ک ممکنه ب جنینت آسیب بزنه میتونی بز ...

همون اوژانس به همسرم گفت میتونه استفاده کنه ولی من شک کردم میشه یانه

برای درد میخوای بزاری استامینوفن ولی شیاف پروژسترون کاربرد دیگه ای داره ...استامینوفنت بدون کدئین و ...

برا کودکان دارم 😁اونم دیگه نمیزارم تا فردا صبح صبر کنم برم بیمارستان بهتره