2777
2789
عنوان

عروسی دختر خاله شوهرم تو خونه جدید عروس و دوماد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 170 پست

بازم خاطره از عروسیم😄 تو تالار چند تا بچه بدون دعوت آورده بودن فیلمبردارم به من هی میگفت اینا فیلمو خراب میکنن، منم ناراحت بودم هی خواهرم اینارو هدایت میکرد برن بشینن که من ناراحت نشم، روزی که فیلممو نگاه میکردم خیلی ناراحت شدم که چندبار بچه ها اومدن وسط، خواهرم میتونست همصدای من بشه واون فیلم برام قشنگیشو از دست بده، میدونین چی گفت ،گفت قبول نباید میاوردن ولی ببین چه همشون خوشگل پوشیدن، مثل فرشته هان اونام دل دارن خوشحالن،،، راستم میگفت همشون شبیه فرشته هان با لباس سفید و صورتی....

مدال طلام رو بدین من برم🤭😎

😂😂😂😂

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅آخی خواهر دست رو دلم نزار که خونه هر سری مشکلی پیش میاد و عروسی ما عقب میوفته الان دیگه خجالت می ...

اولا خجالت نداره  به حرف مردم اهمیت نده 

درسته که خوب نیست زیاد طول دادن این دوران اما به هیچکسی هم ربطی نداره....

اگه کسی ازت پرسید شمام بگو مطمئن باشید اگر وقتش برسه حتما کارت دعوت میاد براتون،، نیازی به پرسیدن نیست

دوما اصلا نگران نباش عزیزدلم خدا بزرگه ایشالله به زیباترین شکل ممکن میری سر خونه بختت 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
عروس و مامانش ناراحت شد مامانش نیومد یدونه بگه اشکال نداره اتفاقه افتاده طفلک داماد چندین بار گف ا ...

وای چه بد،بیچاره عروس

خانما میرین جایی مراقب رفتار بچه هاتون باشین اونا فقط واسه خودتون شیرین و عزیزن نه بقیه😊

تو، نهایی ترین خواسته ی منی😍😍😍

سلام عزیزم صبح ساعت ۱۲ تماس گرفتیم عروس انقد مامانشو تحت فشار قرار داده بود که صبح ساعت ۱۰ رفته بودن مامانش براش خربده بود همونو پیدا نکرده بودن ولی مارک چک ۲ تومنی خریده بود براش

گفتیم پولشو بدیم قبول نکردن ولی مادر شوهرم ۱ تومن زد ب حسابشون

۳ تومنم سر جمع من و خاهر شوهر و مادرشوهرم کادو برده بودیم براش

مادر شوهرم گف دیگه کافیه لازم نیس کل پول شمعدونو باهاشون حساب کنید