2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

332 بازدید | 59 پست

ازتون ممنونم که وقتتون واسم گذاشتید

لطفا تا اخر بخونید

من با یه پسری هستم که ۳ سال باهاشم قصد ازدواج داریم از طرف خانواده ها مشکلاتی داریم نمیتونم فعلا یعنی خانواده اون از من خوشش نمیاد خانواده منم میگن ک باید بیاد خاستگاریت اگه دوست داره این پسر هم یه دلخوری یا بهتر بگم یه قضاوت اشتباه از مامانم کرده که دلخوره (مادرمم باهاش در ارتباطه)

خانواده منم که طلاقن با داداشم و بابام میونه خوبی ندارم یه روزی از اشناها گفت دعا نویس خوب دارم اینا من زیادی اعتمادی ندارم ولی گفتم برم ببینم چی میشه رفتم و اسم خودمو و پسر دادم گفتم ببین طالع مون بهم میخوره یا نه گفت نه ازدواج کنی اخرش طلاقه باز یکی دیگه اومده گفته اگر اسمتون تغییر بدین طالع فرق میکنه توروخدا کمکم کنین پسره به این فکر افتاده چون خانداه راضی نیست میگه فرار کنیم بریم غیر قانونیم عقد کنیم 

من ۱۸ سالمه اون ۲۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اسم رو تغییر بدین طالع عوض میشه ؟ 😑

عزیزم اعتقاد نداشته باش اگه خدا بخواد قسمت هم باشین

ب زودی زود ب راحتی حل میشه اگه هم نه بیخیال شین

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
چکار کنم خاهر

اصلا فکر فرار به سرتون نزنه به هیچ عنواان ‌

الان پسره خودش خونه و سر پناه داره 

شغل داره

که بخواد آیندتو تضمین کنه؟؟

فقط اسمتون رو سر زبونا میندازید 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اگه اسم رو تغییر بدین طالع عوض میشه ؟ 😑 عزیزم اعتقاد نداشته باش اگه خدا بخواد قسمت هم باشین ب زود ...

اخه خیلیا  نمیخاستن ما با هم باشیم انقد هم دوست داریم نمیتونیم از هم جدا شیم

از ته دل دوست داشته باشه میاد خانوادشم راضی میکنه فرار چرا؟! بعدشم به این حرفا گوش نده طالع.. 

فعلا ۱۸ سالته رو مخ خانوادش کار کنه 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
دارم روانی میشم

منم دقیقااا مشکل تورو داشتم ولی خب ما جدا شدیم . الان که حس رضایت دا م حدا شدم ولی فکر که میکنم یه مشاور میشناختم که حل میشد مشکلمون . تو خم اینکارو بکن مخصوصا خانواده پسره برن مشاور راضی میشن