2777
2789

چه چسبی میزنید چندماه میمونه 

چسب بعد باز شدن تا چندوقت تاریخ داره 

ممنونم اگه جواب بدین💙😘

اللهم صلی علی محمد و اله محمد میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستی🫂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مژه کارم برا خودم با هیدن سانکو میزارم گیاهی بدون ضرر

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
من مژه کارم برا خودم با هیدن سانکو میزارم گیاهی بدون ضرر

اخه گلم مژه کار یه چسبو تو یه ماه تموم میکنن میگن چسب کاشت مژه بعداز بازشدن درش تا ۳الی ۶ماه تاریخ داره بعد خراب میشه منم ماهی یبار بیشتر نمیزارم 

ببخشید شما این چسبا گفتید چند میگیرید میشه عکسشو بزاری💙😘

عزیزم بعد از بازشدن تا چندماه تاریخ مصرف داره؟

چسبا معمولاً خراب نمیشن فقط درش زیاد باز باشه چسبندگیش کم میشه کش دار میشه

من مژه کارم برا خودم با هیدن یانکو میزارم گیاهی بدون ضرر

عزیزم من میتونم از رو اموزش کلیپا برای خودم بزارم؟

ایقد دوس دارم مژه های پر ، بیرونم که کلی گرون میگیرن

چسب چی بگیرم که مضر نباشه و چ برندی؟

و مژه ریسه ای کجا میتونم بخرم؟ برند خاصی باید باشه؟ یا فرقی نداره؟ واسه طبیعی بودنش

عزیزم من میتونم از رو اموزش کلیپا برای خودم بزارم؟ ایقد دوس دارم مژه های پر ، بیرونم که کلی گرون می ...

اره چرا نتونی منم از رو کلیپ یاد گرفتم اینقد قشنگ و تمیز میزارم

اخه گلم مژه کار یه چسبو تو یه ماه تموم میکنن میگن چسب کاشت مژه بعداز بازشدن درش تا ۳الی ۶ماه تاریخ د ...

قیمتش هم تو شهر ما همین حدود هست

اره چرا نتونی منم از رو کلیپ یاد گرفتم اینقد قشنگ و تمیز میزارم

اسی عکسشو نداری یه لحظه ببینم؟

لطفااا

بخدا چندروزه میگم برم بگیرم چسبشو و هی تمرین کنم فول شم

و مژه ریسه ایا رو از کجا بخرم؟ برند خاصی داره؟