2821
2789

شما چون سیکلت کوتاهه از فردا شب اقدام کن. فردا پس فردا تخمک گذاریته به احتمال خیلی زیاد

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما چون سیکلت کوتاهه از فردا شب اقدام کن. فردا پس فردا تخمک گذاریته به احتمال خیلی زیاد

دارم میمیرم از خوشحالی ک تخمک گذاری رو دیدم:))پارسال روز مادر بی بی چک مثبت شد ولی بچه افتاد...از پارسال اقدام نداشتم میخام این ماه اقدام کنم دعا کن اوکی شع بچم سالم باشه

دارم میمیرم از خوشحالی ک تخمک گذاری رو دیدم:))پارسال روز مادر بی بی چک مثبت شد ولی بچه افتاد...از پا ...

ان شاءالله به ارزوت برسی. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
بعد۵ماه اقدام آزمایش مثبت شد اما توهفته ۷چون قلبش تشیکل نشدخودش سقط شد درسته یه لخته بود ولی برای من ...

برای منم همین شد روز مادر بی بی چک مثبت شد ولی چند روز بعد سقط...بعد ی سال اقدام میخام بکنم...خدا بزرگه و مهربون بازم بهمون بچه میده

برای منم همین شد روز مادر بی بی چک مثبت شد ولی چند روز بعد سقط...بعد ی سال اقدام میخام بکنم...خدا بز ...

اره میده خدا رحمن ورحمیه ...ولی من ادم قوی نیستم 

تواون بارداریم اصلا فولیک اسید وینامین مصرف نکردم ولی این دوره دارم استفاده میکنم

اره میده خدا رحمن ورحمیه ...ولی من ادم قوی نیستم  تواون بارداریم اصلا فولیک اسید وینامین مصرف ...

منم مصرف نکردم این بار ...تازه اول ماه آبله مرغان داشتم ...دیگه خسته شدم مشتاق شدم زودتر اقدام کنم