لوسی۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 666 عنوان سونوگرافی واژینال 541 بازدید | 24 پست میخام بدونم چه زمانی سونوگرافی واژینال صورت میگیره؟اونایی که تجربه دارن بگن او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند 1401/10/26 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 منظورت در بارداری هست یا کلا ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
لوسی۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 666 منظورت در بارداری هست یا کلا ؟ تو بارداری او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
لوسی۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 666 منظورت در بارداری هست یا کلا ؟ تو بارداری همه باید انجام بدن؟شما انجام دادی او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 تو بارداری معمولا انجام نمیدن ، مگر برای اندازهگیری دقیق طول سرویکس، البته تا جایی که من میدونم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 تو بارداری همه باید انجام بدن؟شما انجام دادی نهمن واژینال ندادم دکترم نخواست آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
لوسی۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 666 نهمن واژینال ندادم دکترم نخواست دکترمنم فعلا نخواسته ولی واسه سونورفته بودم خیلیا رو دیدم باردار بودن و واژینالی او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
sami6670 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9135 دکترمنم فعلا نخواسته ولی واسه سونورفته بودم خیلیا رو دیدم باردار بودن و واژینالی نه واژینال انجام نمیدن تو بارداری مگراینکه همون اوایل برای تشخیص اینکه داخل رحمی باشه توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
لوسی۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 666 من یه بار واسه بقایای سقط انجام دادم یعنی واسه سقط انجام میدن یا چیزای دیگه هم هس او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
گوجه_سبزتونم عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 8119 یعنی واسه سقط انجام میدن یا چیزای دیگه هم هس نمیدونم واسه من دکترم تجویز کرده بود