96famir96 مدیر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1654 عنوان مشهدیا | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 36 پست هوا خیلی سرده.؟؟هتل ها آب و گاز دارن؟ما فردااا میایمممم شهرتووون😍😍😍 نخووووون امضامو مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕 1401/10/26 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
96famir96 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1654 قدمتون رو چشم . انشالله بهتون خوش بگذره . درسته هوا سرده ولی انشالله از فردا باز بهتر میشه تفریحی هم ... عزیزدلم..❤کاش همه مثل شما بودن😅🙂 البته بقیه دوستان هم حق دارن اگر ناراحت بشن، شرایط سختیه.. اگر موقعیت بهتری بود خودمونم راحتتر بودیم ولی خب.. دیگه توکل به خدا نخووووون امضامو مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕
96famir96 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1654 نه گلم شمام مجبور شدین ایشالا تو این شرایط سختتون نشه آخه مسافرت تو این شرایط به آدمم نمیچسبه بیشتر ... دقیقا همینه، درسته خودمونم اذیت میشیم..ولی از بقیه گشت و گذارها میزنیم، میریم حرم و هتل🙂هتل رزرو کردیم از قبل نخووووون امضامو مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕
آلبالو_آلبالویی عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 987 دقیقا همینه، درسته خودمونم اذیت میشیم..ولی از بقیه گشت و گذارها میزنیم، میریم حرم و هتل🙂 هتل رزرو ... خوش بگذره عزیزم التماس دعا ایشالا پا قدم شما خوب باشه مشکل گازشونم حل شه من خودم مشهد نیستم ولی واقعا آدم ناراحت میشه ک کشور اینجوریه
96famir96 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1654 خوش بگذره عزیزم التماس دعا ایشالا پا قدم شما خوب باشه مشکل گازشونم حل شه من خودم مشهد نیستم و ... قربونت برم محتاجیم ب دعا عزیزم،جاتون سبز🙂💚آره واقعا.. انشالله خدا نظر کنه به هممون،شرایطه همه چی وحشتناکه🙁 نخووووون امضامو مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕
ستارهsetareh عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2749 عزیزدلم..❤ کاش همه مثل شما بودن😅🙂 البته بقیه دوستان هم حق دارن اگر ناراحت بشن، شرایط سختیه ... اره اگه هوا گرم بود به خودتون هم بیشتر خوش میگذشت . به نظرم حالا که ابن همه هزینه کردین و دارین میایم جاهای دیگه هم برین نزار سرما مسافرتتو خراب کنه .
96famir96 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1654 اره اگه هوا گرم بود به خودتون هم بیشتر خوش میگذشت . به نظرم حالا که ابن همه هزینه کردین و دارین میا ... اره حالا باز باید هوارو ببینیم چجوریاس وگرنه تور رایگانم داره سفرمون ب چالیدره و طرقبه اینا.. بازه اونجاها؟؟؟ پاساژا چی بازن؟ مث فردسی و زیست خاور و بازار رضا اینا نخووووون امضامو مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕
ستارهsetareh عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2749 اره حالا باز باید هوارو ببینیم چجوریاس وگرنه تور رایگانم داره سفرمون ب چالیدره و طرقبه اینا.. ... بازارا صد در صد بازن پاساژا که حتما . چالیدره نمیدونم ولی طرقبه بازه . حالا قبل اینکه برین پرس و جو کنین